Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Madeleine bryter tystnaden efter Sverige-flytten – berättar själv

18 jun, 2024, 18:05 
Här är prinsessans första ord.
Annons

Det var under torsdagsmorgonen som prinsessan Madeleine landade i Sverige, för att bosätta sig här permanent. Vistelsen inleddes med pompa och ståt, och en riktig festhelg i drottning Silvias ära.

Nu delar Madeleine själv en bild från sin ny-gamla hemstad.

EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Prinsessan Madeleines första ord efter flytten till Sverige

Efter att ha firat drottning Silvia hela helgen var Madeleine redan tillbaka på banan på måndagen. Svensk Dam rapporterade att hon syntes med bästa väninnorna ute på en trendig Stockholms-krog, för att sedan fortsätta till ett Childhood-event ett stenkast bort.

Annons

Det delar prinsessan nu en bild från på Instagram, och säger i samband med det sina första ord på svensk mark efter flytten hem. I inlägget berättar hon mer om eventet, som hon är så nöjd över:

– Igår deltog jag i Stella Polaris Summit som visar Childhoods unika förmåga att förena olika branscher och expertiser med det gemensamma målet - att förebygga sexuella övergrepp mot barn. Det är tydligt att vi måste påskynda användningen av teknik, arbeta tillsammans och anamma olika strategier för att säkerställa barns säkerhet!

Annons

Tänk vad härligt att Madeleine nu kan träffa alla Childhood-kollegor och vänner hemma i Stockholm i verkligheten, det har hon ju verkligen längtat efter!

Foto: TT

Annons