Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines beslut med Chris – bara dagar före påsk

12 apr, 2022, 14:00 

Hovet berättar om beslutet.

Annons
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan MadeleineBrand logo
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine

Storhelg står på schemat och påsken närmar sig med stormsteg. I år är kanske första påsken på ett tag då lite större firanden med familjen känns aktuellt, och kungafamiljens påskplanering är i full fart.

Tidigare år har kungafamiljen på grund av pandemin firat högtiden på varsitt håll, det närmsta de kom en stor familjeträff var med den digitala påskhälsningen vi fick ta del av 2020. Nu har Madeleine och Chris har fattat ett beslut om årets påskfirande, som Svensk Dam tagit del av.

Resan över påsk

Carl Philip ska enligt uppgifter till Svensk Dam fira påsken tillsammans med prinsessan Sofia och barnen hos svärföräldrarna i Älvdalen. Han har ingenting uppskrivet på kalendern, och av allt att döma väntar en skön påskledighet.

– Carl Philip är en riktig familjefar och prinsparet bestämde tidigt, redan när prins Alexander var nyfödd, att de kommer att försöka vara lediga tillsammans mycket. Det gula huset i Kåtilla är verkligen deras andningshål där de kan leva fritt, som vilken småbarnsfamilj som helst, förklarade Svensk Dams mångåriga reporter Ellen Myrgård.

Annons

Sofia är inte heller hon uppskriven på några offentliga uppdrag under den närmsta tiden, så det är troligt att familjetid står på schemat.

Beslutet

Prinsessan Madeleine är långt ifrån Älvdalen, hon bor som bekant i soliga Florida. Och den som sett fram emot påskbilder på hela kungafamiljen samlad får tänka om. Madeleine har beslutat att inte åka hem till Sverige över storhelgen, men hon ser till att fira påsken traditionsenligt.

– Prinsessan Madeleine håller fast vid svenska traditioner som hon vill föra vidare till barnen. Och prinsessan hoppas förstås att hon kan komma hem till sommaren, med familjen. Som hon brukar göra, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Om det innebär äggmålning, påskkärringar eller kanske äggjakt återstår att se. Förhoppningsvis delar Madeleine med sig av lite härliga påskbilder på familjen på Instagram, som hon brukar!

Foto: TT

Annons