Prinsessan Madeleines rörande återförening – fina ögonblicket för henne och Chris O'Neill

Prinsessan Madeleines rörande återförening – fina ögonblicket för henne och Chris O'Neill

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har varit med om något ofattbart efterlängtat på Öland.

Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Lussan Thott, född Gottlieb, delar ett band som är omöjligt att bryta. De har känt varandra i mer än 20 år, ändå sedan de blev skolkamrater i Enskilda Gymnasiet vid Tegnerlunden i Stockholm. De hamnade i samma klass och blev bästa vänner direkt.

I samband med det lärde Louises föräldrar Carola och Fredrik känna kungen och drottningen och nu är de sedan många år en del av kungaparets närmaste vänkrets.

Prinsessan Madeleine återförenad med vännen och gudbarnet

Men under pandemin har vänskapen satts på prov. Madeleine och maken Chris O'Neill har varit isolerade i hårt coronadrabbade Florida, ofta i karantän i hemmet, och utan möjlighet att resa till Sverige för att träffa sina nära och kära.

Som Madeleine uttryckte det i Året med kungafamiljen:

– Vi har ju lite starkare restriktioner här i Florida än hemma i Sverige. Det har varit rätt hårt måste jag säga, hela våren var i tvungna att vara i lockdown i fem månader – och om någon skulle ha sagt till mig att barnen skulle behöva hållas inomhus i fem månader, knappt få gå ut, vi ska hålla barnen hemma och med home schooling från åtta till tre på dagen... Ja, jag vet inte om jag skulle börja skratta eller gråta!

I fallet Lussan har det varit extra kännbart, eftersom Madeleines väninna födde barn precis innan pandemin drog igång. Prinsessan är gudbarn åt pojken, men har inte kunnat träffa den lille gossen på åtskilliga månader.

Men så kom lättandet av restriktionerna, och Madeleine och Chris kunde resa hem till Sverige för lite samkväm på hemmaplan. Och enligt Svensk Dams uppgifter har Lussan tagit maken Gustav Thott och sin son med sig ner till Öland för att umgås med Madeleine och hennes familj. Man kan bara föreställa sig att det var en väldigt rörande återförening med både skratt och tårar!

Detta är Louise Thott

Louise driver företaget Gottlieb Design AB och åtar sig uppdrag inom inredning, möblering och homestyling. Hon har inrett åt Madeleine, men även åt kronprinsessan Victoria på Haga slott och åt prinsessan Sofia på Villa Solbacken.

Louise och Gustav Thott har en lång historia tillsammans, de var ett par redan i 20-årsåldern, men gjorde slut 2010. Lussan levde sedan med advokaten Ludvig Blomqvist under tre år, innan hon och Gustav hittade tillbaka till varandra igen 2016.

Sommaren 2018 gifte de sig i Hölö kyrka utanför Trosa i Sörmland, med hela kungafamiljen på plats.

LÄS MER: Här är prinsessan Madeleines innersta krets – vänskapen går i arv

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine

LÄS MER: Madeleines uppdrag efter Silvias olycka

LÄS MER: Madeleines hemliga klubbar i USA – använder kodnamn

LÄS MER: Alla tecknen: Prinsessan Madeleine flyttar hem till Sverige