Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata bilden! Carl Philips lunch i vårsolen utan Sofia

20 apr, 2022, 15:30 

Prinsen är tillbaka i Stockholm efter påskledigheten, visar en nytagen bild Svensk Dam tagit del av!

Annons
Carl Philip och Sofia – en kärlekssaga!Brand logo
Carl Philip och Sofia – en kärlekssaga!

Efter en lång påsk börjar våra kungligheter hitta tillbaka till vardagen igen. Stockholm har bjudit på härligt soligt väder, och någon som passade på att ta en lunch i vårsolen idag var vår prins!

Sällsynta bilden

Påsken spenderade Carl Philip, Sofia och småprinsarna i Älvdalen där Sofias föräldrar bor. Prinsparet delade med sig av en bild från ett soligt fjäll, och med skidorna i högsta hugg! Som tur är följde solen med hem till Stockholm, och prinsen är tillbaka på hemmaplan efter ledigheten.

På en läsarbild skickad till Svensk Dam, syns Carl Philip på en uteservering i centrala Stockholm på Strandvägen vid lunchtid idag. På menyn idag ser det ut att vara hamburgare på schemat, och han har två män som lunchsällskap.

Prinsen ser härligt vårig ut i en ljusblå skjorta och stilren marinblå väst, och självklart ett par solglasögon. Carl Philip sitter närmast gatan, på vältrafikerade Strandvägen. Många förbipasserande måste blivit paffa av att se vår prins sitta där, som vilken lunchgäst som helst!

Tillbaka till jobbet

Kanske har Carl Philip fått lite förlängd vårledighet. På kungahusets kalender är det först på måndag vi kan räkna med att se honom på uppdrag igen.

Annons

Även Sofia har en lucka i kalendern, om en vecka gör hon sitt första framträdande sedan påskledigheten tillsammans med drottningen och Carl Philip.

Både Sofia och Carl Philip jobbar självklart utöver det som publiceras i kalendern. Hovet har tidigare berättat att Sofia jobbar med andra uppgifter parallellt, till exempel med Prinsparets Stiftelse.

– Det vi lägger ut i kalendern är inte allt som Sofia gör utan hon jobbar hela tiden med sin stiftelse och andra projekt i kombination med att hon tar hand om sina små barn, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Dam.

Foto: TT/Läsarbild

Annons