Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata festbilden på prins Daniel – helt oigenkännlig

22 apr, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

Bilden på prins Daniel chockerar – helt olik sig själv!

Annons
Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!Brand logo
Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!

Daniel Westling gick från att vara personlig tränare och gymägare till prins av Sverige.

Tidigare var prins Daniel vad många skulle beskriva som en helt vanlig kille från Ockelbo i nordvästra Gästrikland. Men i dag ser livet förstås helt annorlunda ut.

Men det förflutna har trots allt förevigats på bild.

Prins Daniel innan kronprinsessan Victoria

Daniel har alltid varit djupt engagerad i träning och hälsa, därför utbildade han sig till personlig tränare och öppnade ett gym med extra finess. Och det var ju tur det, annars hade han troligtvis aldrig träffat vår kronprinsessa!

För 20 år sedan klev kronprinsessan Victoria in på det exklusiva gymmet Master Training i centrala Stockholm. Hon var hemkommen från USA och ville kicka i gång träningen. På råd av prinsessan Madeleine testade hon på lyxgymmet och Daniel blev hennes personliga tränare, och i dag vet vi ju alla hur det slutade!

Annons

Men saker och ting har förändrats. I dag är det inte ofta vi ser varken Victoria eller Daniel på de mer privata festerna. Men förr, innan Estelle och Oscar, dök kronprinsessparet upp på sådana event hipp som happ – och det finns bildbevis.

Oigenkännliga bilden på prins Daniel

Under samma år som prinsen träffade Victoria syntes han på Caroline Kreugers 25-årsfest. Det vankades Hawaii-tema, och Daniel var minst sagt olik sig.

Numera är det kostym och backslick som gäller, men inte då!

28 år och nykär! Ja, 2002 var året som blev början på Daniels nya liv – kungligt och festligt, i dag är det väl kanske mer kungligt och familjärt.

Foto: TT

Annons