Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata kärleksbilderna på Madeleine och Chris – så har du aldrig sett dem!

19 feb, 2021, 20:00 
Prinsessan Madeleine Chris O’Neill
Vilket brudpar de var! Och vilken bröllopshelg de hade! Se bilderna inifrån prinsessan Madeleines och Chris O’Neills kärleksfest här.
Annons
Madeleine & Chris: 19 oförglömliga kärleksögonblickBrand logo
Madeleine & Chris: 19 oförglömliga kärleksögonblick

Kvällen före bröllopet 2013 hade prinsessan Madeleine och Chris O’Neill smokingfest på Grand Hotel i Stockholm för sina 500 gäster, som satt vid runda bord dekorerade med zebramönstrade lampskärmar och åt en trerätters festmiddag signerad stjärnkocken Mattias Dahlqvist.

Prinsessan Madeleine Chris O’Neill Grand Hotel
Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill på Grand Hotel, dan före dan.

Sedan blev det dans i Vinterträdgården och det är också där som den här mycket speciella bilden är dagen.

Det är ett lyckligt blivande brudpar som vi ser på dansgolvet. Det är inte känt vad de dansade till, men som sin bröllopsvals ett dygn senare, valde de Mr Bojangles med Sammy Davis Jr, en låt som inte bara har en speciell bröllopstradition i Chris O’Neills familj:

Annons

Den är också en av kungens älsklingslåtar, det avslöjade prinsessan Madeleine senare i en intervju.

Prinsessan Madeleine Chris O’Neill
Swing it, Madeleine!

Så var prinsessan Madeleines bröllopsmiddag

Prinsessan Madeleines bröllopsmiddag var inte bara den mest privata – det ska också ha varit den som bjöd på mesta partajet!

Men det började mycket kungligt, med att brudparet och deras 500 gäster anlände till Drottningholms slott med båt. Själva middagen ägde rum i ett gigantiskt tält, och brudparet satt framför en fond av ljusrosa pioner, hortensia och hundkex. I taket svävade kransar av björklöv.

Prinsessan Madeleine Chris O’Neill bröllop 2015 Drottningholm
Jubel för brudparet när de anlände till Drottningholm.

Laxen och den vita sparrisen serverades på tallrikar med gröna blomster och sedan fick alla äta pavlova med italiensk maräng på kungaparets fjärilstallrikar.

Annons

Och gissa vad som stod för själva bröllopsdramatiken? Det gjorde den en och en halv meter höga bröllopstårtan: 700 makroner prydligt upplagda i en specialtillverkad plexiglasställning i form av en pyramid. Som dessvärre tippade och rätt många makroner gick i kras... Men puh, det fanns extra i reserv – som tur var.

Prinsessan Madeleine bröllopstårta Bröllopsmiddag Drottningholm
Här är den: Bröllopstårtan. Det är ingen vild gissning att prinsessan Madeleine ÄLSKAR makroner. Här ser du också lite av det specialbyggda tältet där middagen ägde rum, innan festen fortsatte med dansen i Stensalen inne på slottet.

Foto: TT.

Annons