Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Redo för återförening! Kung Charles oväntade gest till Meghan

10 feb, 2023, 15:00 
Meghan Markle, Kung Charles

Är dagen här för Meghan och Harry att återförenas med familjen? Det här är allt vi vet!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Meghan och Harry firade jul och nyår mitt i ett riktigt mediadrev. Strax innan jul släpptes parets gemensamma dokumentärserie på Netflix.

Netflix–serien kom att skapa debatt från höger och vänster. Den stora frågan var om folket trodde på Meghan & Harrys historia eller var på hovets sida.

Kung Charles attackerad på öppen gata – se filmen!Brand logo
Kung Charles attackerad på öppen gata – se filmen!

Folk delades in i läger och den brittiska pressen skrev som aldrig förr om paret.

Prinsens bok eldade på: Gjorde storebror William rasande

Man skulle kunna tänka att mediastormen skulle avta – men då släppte prins Harry sin självbiografi "Spare".

Memoarerna går in på prinsens upplevelse av att vara reservbrodern efter sin storebror, tronarvingen prins William. I boken kallar han prins William sin ärkefiende och älskade broder. Prins William har inte kommenterat boken men ska enligt nära källor vara förkrossad och rasande över uppgifterna.

Annons

I boken framkommer historier om fysiska bråk, mord och sexdebut. Harry har avslöjat det ena och det andra från sina 38 jordsnurr.

Prinsen ser däremot att det kan finnas chans för en återförening med sin bror och pappa.

– Det är mycket som kan hända. Men du vet , dörren är alltid öppen. Bollen är på deras planhalva. Det är mycket som bör diskuteras och jag hoppas verkligen att de är villiga att prata ut, sa prinsen i en intervju med Tom Bradby inför sitt boksläpp.

Kung Charles fina gest till Meghan och Harry: Får komma på firandet!

Den 6 maj är en mycket speciell dag för kung Charles. Det är nämligen då som han inför brittiska folket och världen för första gången officiellt är kung.

En kröning kommer ske, och under dagen vill Charles att alla ska närvara – till och med de "kungligt förlorade" Meghan och Harry.

Nu uppger en nära källa till brittiska hovet för People att kungen kommer bjuda in Harry och hans hustru Meghan till den speciella vårdagen.

Kung Charles
Kung Charles vill inte ha några bråk på sin speciella dag – nu börjar det närma sig vår och kröning!

Foto: TT

Annons