Romantiska ögonblicket mellan Carl Philip och Sofia – alla tänker samma sak!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip uppmärksammar föreställningen Demokratin 100 år

Prinsessan Sofia gjorde storslagen comeback under en romantisk kväll med prins Carl Philip.

Se filmen: Här avbryter Sofia mammaledigheten – för viktiga uppdraget!
Slå på ljud

Prinsessan Sofia är tillbaka! I ny frisyr och med ett stort leende på läpparna hoppade hon in i kronprinsessan Victorias ställe vid tillställningen ”Fira demokratin – 100 år” i Annexet, utanför Stockholm.

LÄS MER: Kungens order till Sofia – beslutet mitt i krisen

Svenska folket har inte fått se Sofia sedan det spanska statsbesöket i slutet av november och prinsparet valde dessutom att hålla julen helt privat, utan familjebilder och hälsningar via sociala medier. Men nu råder speciella omständigheter på slottet. Kungaparet har varit sjuka i covid-19 och nu har både Victoria och Daniel testats postivia och måste, även dem, hålla sig hemma. Det kungliga strålkastarljuset har alltså, lite oväntat, hamnat på Carl Philip och Sofia som nu får ställa upp för familjen och medverka mer i representationsarbetet.

Prinsessan Sofia prins Carl Philip

Carl Philip och Sofia var i toppform!

Ola Axman/TT

Prinsessan Sofias romantiska kväll med prins Carl Philip

Men av de nya bilderna att döma verkade prinsparet på Villa Solbacken uppskatta en barnfri kväll med pompa och ståt. De höll varandra i handen, skrattade och gav varandra ömma blickar omvartannat. Är det några som älskar att jobba ihop så är det Carl Philip och Sofia och det njöt av att få närvaro vid en ”musikalisk kunskapsresa”, som skildrade vägen till demokrati och fram till i dag. Sarah Dawn Finer, Jill Johnson och Rebecka Törnqvist deltog var några av artisterna som uppträdde under kvällen. Prinsessan Sofia fick säkert också många komplimanger för sin nya frisyr – en perfekt kammat lugg matchad med en strikt hästsvans.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines otroliga lyxköp: "Har svindyr smak"

Foto: TT