Ryktet om Victoria sprids i pressen – okända planerna med utländska prinsen

27 jan, 2023, 08:30 

Nu spekuleras det för fullt – och huvudpersonen är ingen mindre än vår kronprinsessa.

Annons

Det är inte bara hemma i Sverige som intresset för våra kungligheter är stort – runt om i Europa är det många som följer vårt fina kungahus.

I dansk press börjar det nu spekuleras för fullt om kronprinsessan Victoria och prins Daniel – och det hela rör ett utländsk prins...

Daniel stoppas • Stora förändringen för Sofia • Kungliga bröllopet hotat – 3 kungliga snackisar från vecka 3
Daniel stoppas • Stora förändringen för Sofia • Kungliga bröllopet hotat – 3 kungliga snackisar från vecka 3

Ryktet om kronprinsessan Victoria i utländsk press

Det hela rör det pågående världsmästerskapet i handboll, som just nu utspelar sig i Sverige och Polen. Det går onekligen bra för Sverige, som under fredagen kan säkra sin finalplats! Detsamma gäller våra grannar i sydväst, Danmark.

Recept.se Nyhetsbrev

Finalen utspelar sig på söndag i Stockholm, närmare bestämt i Tele2-arena. Så vad har detta med vår kronprinsessa att göra? Jo, i danska Billed Bladet spekulerar man nu i möjligheterna om ett oväntat kungligt möte!

Annons

Om det blir en final mellan Sverige och Danmark finns det ju en chans att landets respektive kronprinsesspar och kronprinspar tar sig till arenan för att heja fram sitt land. Det är ju inte varje dag man kan kamma hem ett världmästerskap!

Så vem vet, kanske blir det en träff för kronprins Frederik, kronprinsessan Mary och Daniel och Victoria på svensk mark på söndag – vi håller tummarna!

Kronprins Frederik, prins Daniel, kronprinsessan Mary och kronprinsessan Victoria
Kan det bli ett kungligt supermöte på söndag? Vi får se!

Frederik och Marys stora sorg efter krisen

Att få åka till Sverige och titta när landslaget kämpar om titeln är förmodligen något Frederik och Mary längtar lite extra efter, för att få tänka på annat.

Det är ju ingen hemlighet om att deras senaste tid varit tumult. De hamnade ju i fokus när drottning Margrethe råkade dra igång ett stormigt titel-bråk, och det danska kungahuset har på senare tid varit i stor sorg.

Annons

Tidigare i januari kom ju beskedet att den grekiska ex-kungen Konstantin har avlidit, 82 år gammal. Han hade en självklar plats i den danska kungafamiljen, han var ju fram till sin död gift med Margrethes syster Anne-Marie.

Detta har såklart varit tungt för Frederik och Mary, som haft Konstantin i sina liv i många år. Han var självklart på plats på deras viktigaste dag, bröllopet 2004 och Frederiks 50-års firande 2018.

Foto: TT

Annons