Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sanningen bakom Kates träningsrutin – hemliga knepet för hälsan

Prinsessan Kate

Foto: TT

Kate har ett hektiskt liv med sina tre barn och det kungliga livet med allt vad det innebär – så får prinsessan in träningen!

Prinsessan Kate av Wales är en av Europas mest välkända kungligheter som är känd för sitt strålande leende och glada humör.

Att vara tronarvingen prins Williams hustru innebär ett och annat. Prinsessan Kate är inte bara trebarnsmamma, hon är också en representant för brittiska kungahuset.

Kate slår tillbaka mot Meghan – den ultimata hämnden
0:32

Efter reklamen: Kate slår tillbaka mot Meghan – den ultimata hämnden

(0:32)

Slå på ljud

Kate närvarar vid otaliga kungliga uppdrag, både bredvid prins William, och även själv. Hon är därmed en av de kungligheter som jobbar allra mest i brittiska kungahuset.

Det kan ibland vara svårt att få ihop alla komponenter i vardagen för att få en god hälsa. Träning är en av de delar som kan stryka med under stressiga perioder...

Kate, William, George, Charlotte, Louis

Kate och familjen har full rulle innan barnen far iväg till skolan.

Jonathan Brady

När prinsessan får frågan om hur livspusslet går ihop så berättar hon att hon får in mycket fysisk aktivitet innan barnen, prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis, far iväg till skolan. Hon erkänner att det är full rulle där hemma på slottet om mornarna.

En av atleterna vid en sammankomst där Kate närvarade frågade prinsessan om hon gymmar. Då berättade Kate att hon får in rörelse på ett mycket naturligt sätt i vardagen.

– Jag springer runt efter barnen – jag gör allt möjligt. När jag får möjlighet till rörelse och träning tar jag den chansen. Jag hoppar till och med studsmatta med mina barn innan de går till skolan, avslöjade hon för Daily Mail.

Kate erkänner oron för sonen Louis, 4 – har märkt tendenser

Familjen älskar fritidsaktiviteter

Både prinsessan Kate och prins William har ägnat sig åt många aktiva fritidsintressen som yngre. Inte så förvånande nog har de låtit sportintresset gå över till prinsarna och prinsessan.

— Vi fightas alltid lite med varandra. Dem älskar alla sport och Louis är helt galen i rugby, berättar Kate och fortsätter:

— De är i en ålder då de älskar att springa runt mycket, konstaterar hon.

Prinsessan Kate

Kate räds inte för att springa lite. Här spelar prinsessan rugby på Twickenham stadium i London.

Stephen Lock / i-Images

Fina minnet på vischan: Inte rädda för skit under naglarna

Man kan tro att de brittiska kungligheterna skulle föredra att vara i lyx och flärd i sin trygga oas i centrala London.

Men Kate avslöjar att det allra bästa sättet för familjen att umgås är ute på landsbygden. Familjen älskar nämligen friluftsliv.

— Utomhus på landet när vi alla är lite smutsiga, har hon sagt i podden "Happy Mum, Happy Baby" när hon får frågan om familjens bästa minnen tillsammans.

Efter Harrys anklagelser – nu lämnar William och Kate

Foto: TT