Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Olle och Ewa Westlings relation – misstanken stämmer

21 mar, 2024, 19:20 
Vendela Lönnqvist
TT
Det säger allt om Olle och Ewa Westling – och deras relation.
Annons

Det är ett faktum att livet vändes upp och ner för Ewa och Olle Westling när deras son Daniel föll pladask för en kronprinsessa.

WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Det gör Ewa och Olle Westling idag

Från att vara en anonym familj i Ockelbo till att plötsligt ha hela Sveriges blick riktade mot dem – ja, livet tog sig minst sagt en vändning när de blev svärföräldrar till kronprinsessan Victoria.

Då var de i 50-årsåldern och idag har båda varit pensionärer sedan en bra tid tillbaka. Vardagen kan därför spenderas med att leva ut deras gemensamma intresse för motorcyklar.

Fristaden i Ockelbo

Självklart tar de också varje tillfälle i akt att träffa barnbarnen, prinsessan Estelle och prins Oscar – och går då och då på kungliga festligheter.

Annons

Och utöver kungliga tillställningar är det skönt för både Estelle och Oscar att kunna landa i det faluröda huset i Ockelbo.

– Än idag betyder Smältvägen i Ockelbo otroligt mycket för Victoria och Daniel – och för Estelle och Oscar! De har en väldigt nära relation till sin farmor och farfar och i Ockelbo gör de helt vardagliga saker, som pappa Daniel gjorde när han var liten, har Svensk Damtidnings erfarna kungliga reporter Ellen Myrgård Lindén tidigare sagt.

Olle Westlings ord till Victoria

Och trots att paret Westling håller sig undan rampljuset till vardags, var det tydligt redan vid bröllopet 2010 att Victoria kommit att betyda mycket för dem båda.

– Vi blev väldigt glada den dagen då Daniel berättade att han hade träffat en flicka, som han ville ta med sig hem och presentera för oss i familjen. Att det var just Den flickan, det hade vi inte räknat med. Men efter att ha träffat dig kära Victoria och upplevt den värme som du utstrålar och den öppenhet som du visat alla i vår familj, sa Olle bland annat under talet till deras nya familjemedlem.

Annons

Ewa Westlings reaktion i kyrkan

Och Ewa Westling, som annars inte är känd för att visa hela sitt känsloregister, kunde inte hålla tillbaka tårarna när Adolf Fredriks musikklass tog ton under vigseln.

"Nu gråter drottningen och Ewa Westling. När barnkören sjunger för Victoria och Daniel där de står på scen är det omöjligt för mammorna att hålla tårarna borta", rapporterade Aftonbladets Jenny Alexandersson under det fina ögonblicket.

Ewa och Olle Westlings privata liv i Ockelbo – beslutet för Victoria & DanielBrand logo
Ewa och Olle Westlings privata liv i Ockelbo – beslutet för Victoria & Daniel

Orden som beskriver Ewa och Olle Westling

Ja, paret Westling är minst sagt ett mångsidigt par.

De kan lugnt beskrivas som två farföräldrar med en enorm kärlek till familjen, en attraktion till fart och fläkt (Olle Westling äger exempelvis en samling motorcyklar värda hundra tusentals kronor) och ett evigt stöd till sin son, hans stora kärlek och deras två barn.

Otroligt fint att se!

Annons