Sanningen om Sofia och Madeleine – så ser deras relation ut idag

06 aug, 2022, 19:00 
AvMinna Sarpaneva
prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine
Så tycker prinsessorna egentligen om varandra.
Annons
Det här är prinsessan Sofia
Det här är prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia, 37, har officiellt varit en del av kungafamiljen sedan år 2015 då hon och prins Carl Philip, 43, gifte sig i en vacker ceremoni i Slottskyrkan i Stockholm.

När Sofia och Carl Philip först blev ett kärlekspar år 2010 ryktades det att Sofia och prinsessan Madeleine, 40, inte var särskilt förtjusta i varandra.

Men hur ser då deras relation egentligen ut idag?

Madeleine dök upp utan Chris på Solliden sessions

Victorias födelsedag firades med pompa och ståt på Öland tidigare i sommar. Kvällen innan den stora dagen bjöd countrydrottningen Jill Johnson på show på Solliden sessions.

Recept.se Nyhetsbrev

Självklart var kungafamiljen på plats i publiken, men Madeleines make, Chris O'Neill, 48, lös med sin frånvaro. Istället fick Madeleine sällskap av prins Daniel, 48, och prinsessan Sofia.

Annons

Så ser relationen mellan Madeleine och Sofia ut idag

Som nämnt så gick det en del rykten om att det skar sig mellan Sofia och Madeleine när Sofia och Carl Philip inledde sin relation.

En förklaring ska vara att Madeleine hade en väldigt nära relation med Carl Philips tidigare flickvän, Emma Pernald, 42.

Huruvida ryktena verkligen stämde förblir oklart, men vad som är säkert är att prinsessornas relation inte bara har överlevt ryktena – den har blivit starkare.

Enligt Expressen så har de idag en varm relation och trivs bra i varandras sällskap. De hjälper även varandra med barnen och i maj avslöjades det att prinsparet planerade att bo tillsammans med Madeleine och Chris under sommaren på Öland.

Prinsessornas leenden på Victoriadagen

Chris O'Neill missade inte bara Solliden sessions, han missade allt som hade med firandet av Victoria att göra. Madeleine verkade dock ha haft det kul ändå och sågs sida vid sida med just Sofia under stora delar av Victoriadagen.

Annons

Bland annat syntes prinsessorna glatt samtala med varandra när de anlände till Victoriakonserten i Borgholm slottsruin och senare under konserten satt de och log brett bredvid varandra i publiken.

Så härligt att se Madeleine och Sofia umgås och att vi kan lägga de tråkiga ryktena bakom oss!

Foto: TT

Annons