Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se danska kronprinsfamiljens härliga julfilm

24 dec, 2018, 20:00 
Agneta Nisbeth
Kronprins Frederik kronprinsessan Mary
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har redan lagt ut sin ljuvliga julfilm på nätet, nu är det den danska kronprinsfamiljens tur att visa upp sitt julstök för omvärlden. Se filmen här.
Annons

Nu har även det danska kungahuset gjort sin julfilm, vi får se hur kronprins Frederik och kronprinsessan Mary bakar pepparkakor, dekorerar dem med kristyr och äter sedan upp dem i närheten av den nypyntade julgranen hemma på slottet.

Med i filmen är alla kronprinsparets barn, prins Christian, prinsessan Isabella, prins Vincent och prinsessan Josephine, men givetvis också parets gulliga hund Grace.

“En glad julhälsning från hela kronprinsfamiljen!” Skriver hovet i samband med bilden.

Filmen kan ni se här nedan:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi får även en bild på granen hemma på Amalienborg, julgranen står i den pampiga Riddarsalen. Det här blir också den allra första julen som drottning Margrethe får fira utan sin make prins Henrik. Men hon får naturligtvis stort stöd av sönerna och deras familjer.

–Det blir en god jul, det har jag bestämt att det blir, det sa drottningen själv under ett pressmöte.

Både kronprinsparet med sina barn och prins Joachim och prinsessan Marie kommer med sin familj.

– Jag ser mycket fram emot julen och jag räknar med att hela min familj kommer. Det ska bli så härligt med alla barnbarnen, förklarade drottning Margrethe.

Annons

Det blev ju inte så mycket firade förra året, kronprins Frederik var då i Australien med sin familj och prins Joachim var i Frankrike med sina barn. Dessutom var ju prins Henriks hälsa inte den bästa, han avled som bekant i februari.

Men nu samlas alltså alla för att äta julmiddag tillsammans på Marselisborgs slott i Århus.

Läs även:

Foto: Danska kungahuset

Annons