Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se de nya gravidbilderna på prinsessan Sofia!

12 mar, 2021, 20:00 
Prinsessan Sofia
Nedräkningen har börjat för prinsessan Sofia, 36. Vilken dag som helst kan hon bli trebarnsmamma – och du ser de nya gravidbilderna här.
Annons
Carl Philip och Sofia – en kärlekssaga!Brand logo
Carl Philip och Sofia – en kärlekssaga!

De nya bilderna, som togs på Drottningholms slott i går kväll, visar prinsessan Sofia med en fin gravidmage, som vuxit ordentligt sedan vi såg henne sist. Och det var faktiskt för mer än en månad sedan.

Prinsessan Sofia Gravid Tord Magnuson Minnesgudstjänst Drottningholm Pandemins offer
Prinsessan Sofia i väntans tider. En bild från Drottningholm igår.

Egentligen skulle Sofia ha suttit hemma i tv-soffan och vilat ryggen, men med kronprinsessan Victoria och prins Daniel i covid-19-karantän på Haga, så fick hon rycka ut och representera kungafamiljen vid minnesceremonin för pandemins offer.

Tillsammans med prinsessan Christinas man Tord Magnuson gick Sofia fram och tände minnesljuset, klädd i en svart mammaklänning. Den kommer från det finska märket Andiata, och känner du igen den så beror det nog på att hon har en likadan i vinrött hälsar vår kungliga modeexpert Johanna Lejon.

Annons
Prinsessan Sofia Gravid Tord Magnuson Minnesceremoni Drottningholm pandemins offer
Prinsessan Sofia, snart trebarnsmamma. Här vid minnesceremonin i slottskyrkan.

Då föds prinsessan Sofias och prins Carl Philips barn

Kungaparets åttonde barnbarn väntas komma till världen någon gång i månadsskiftet mars-april, så ställ in er på kunglig babyyra vilken dag som helst.

Sofias och Carl Philips tredje barn blir prins eller prinsessa, men ”mindre kunglig” nu när kungen har stuvat om i Kungahuset för att fokusera på själva ”järngänget”, och till det hör numera bara två av hans barnbarn: Prinsessan Estelle, 9, och prins Oscar, 5.

Prins Alexander Prins Gabriel
Prins Alexander, nästan fem, och prins Gabriel, tre och ett halvt. Snart får de en lillebror eller lillasyster.

För Sofias barn finns det dock andra saker på pluskontot – som att de kommer att kunna välja väg i livet på ett mycket friare sätt.

Foto: Victor Ericsson/Kungliga Hovstaterna, SVT, TT, Prinsparet/Instagram.

Annons