Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se den nya privata bilden på Harry och Meghan

13 apr, 2019, 19:00 
Agneta Nisbeth
Vi har fått en ny, tidigare okänd, bild på prins Harry och Meghan via deras nya Instagramkonto, bland annat från en resa till Afrika.
Annons

De nya bilderna ligger nu uppe på prins Harrys och Meghans nya Instagramkonto, bilder som dök upp då prins Harry och brodern prins William gick på galapremiären av miljöfilmen Our Planet tillsammans med sin far prins Charles på Natural History Museum i London. Väl där möttes de av den så välkände tv-mannen Sir David Attenborough som gett oss naturprogram på tv i åratal.

Harry och William

Meghan och Harry hjälper elefanter

På ett av fotografierna ser man hur prins Harry och Meghan Markle, som då bara var hans flickvän, hjälper varandra att fästa ett datachip på ett halsband på en nedsövd elefant, så man kan följa var och hur den rör sig över savannen. Detta görs för att undvika att också den kommer att bli utsatt för tjuvjägare.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins Harry och Meghan

Bilden togs under en resa de bägge gjorde tillsammans under 2017 till Botswana. Man ser inte Meghan eller Harry framifrån, men det märks tydligt hur hårt engagerade de är i sitt viktiga uppdrag.

Annons

Hertigparet av Sussex berättar också att elefanten var nedsövd i endast 10 minuter innan den kunde vakna upp och återförenas med sin hjord.

Det är helt uppenbart att prins Harry och hans Meghan vill skapa sig ett eget liv, nu när de har flyttat till Frogmore Cottage. Inte bara har de separerat sig från prins William och Kate och Kensington Palace. Nu satsar de också på helt olika intresseorganisationer.

Harry och Meghan

För både Meghan och Harry ligger till exempel Afrika nära deras hjärtan. Hit har de rest flera gånger, bland annat för att praktiskt hjälpa utrotningshotade djur. Det märktes också att prins Harry, och för all del även brodern prins William, är mycket engagerade i både djur och natur. Under kvällen kunde man se de bägge prinsarna tala engagerat om vikten av en sund jord utan både miljöförstöring och tjuvjakt.

Foto: TT

Läs även:

Annons