Sexutspelet om Chris O'Neill och prinsessan Madeleine chockar

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

En världskändis har kommit med ett sexutspel om prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill gifte sig den 8 juni 2013. Ett magnifikt bröllop – som följdes av en lika magnifik bröllopsresa.

Chris hade ställt till med storslagna förberedelser. Ett Falcon 900EX stod redo på flygplatsen, med kabinen piffad med bröllopsvita blommor.

Planet mellan landade i England, men slutmålet var än mer exotiskt: Seychellerna i Indiska Oceanen. Där bodde Madeleine och Chris i en privat villa på en av Seychellernas öar.

Utspelet om prinsessan Madeleines smekmånad

Tidningen Expressen publicerade bilder på smekmånaden – något som det svenska hovet rynkade på näsan åt. Men på en av bilderna kunde man se att Madeleine läste en bok av författaren Jojo Moyes.

En obetydligt detalj kan tyckas – men den fick spinn. Flera år senare frågade Expressens kulturskribent Jens Liljestrand ut Jojo på Bokmässan i Göteborg.

Då kom Madeleines läsvanor på tal, och Jojo kunde inte hålla sig från att dra ett snuskigt skämt på temat.

– Jag blev lite orolig. Det är kungafamiljen. Det är inte meningen att de ska läsa på sin smekmånad! Kungafamiljen måste ju leva vidare, sa Jojo.

Detta är världsförfattaren Jojo Moyes

Madeleine är inte ensam om att läsa Jojo. Hon är en av världens mest lästa författare inom genren romance och har sålt miljontals kopior världen över. Hennes böcker har blivit översatta till hela 28 språk.

Hennes mest kända bok är Livet efter dig har sålts i osannolika 13 miljoner exemplar och blivit filmatiserad i Hollywood. Jojo bor på en bondgård i den lilla söta byn Saffron Walden i Essex i östra England tillsammans med maken Charles Arthur, som är journalist, och deras tre barn.

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

LÄS MER: Anna Skipper lämnade Sverige utblottad – livet med nya kärleken

LÄS MER: Svenska skidlandslaget – bråken, skandalerna, kärleken och miljonerna