Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Shaman Durek försvunnen – ingen vet var Märtha Louises pojkvän är

28 jan, 2021, 19:00 
Shaman Durek Verrett Prinsessan Märtha Louise
Men var är prinsessan Märtha Louises pojkvän Shaman Durek? I USA? Kvar i Norge? Ingen vet exakt.
Annons
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssagaBrand logo
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga

Han kom till Oslo i september som bästa överraskningen till sin flickvän prinsessan Märtha Louise, och mellan Shaman Durek och Norge var det precis som tidigare kärlek direkt. Han avslöjade att han har norska anor och fann sig så väl tillrätta att många trodde att han skulle bli kvar. Förlovningen hängde i luften.

Prinsessan Märtha Louise Schamanen Shaman Durek Verrett
Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek.

Under senhösten kunde man sedan följa Durek Verretts öden och äventyr i Oslotrakten, bland annat på den lokala ridskolan. Både han och Märtha Louise la ut bilder på Instagram, vilket fick somliga att fundera över säkerhetsaspekten.

När kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg gjorde något liknande i tonåren, det vill säga publicerade så mycket information i sociala medier att det gick att se var (i det fallet) Norges kronprins med familj befann sig, så klassades Marius som en säkerhetsrisk av den norska säkerhetspolisen.

Norska kungafamiljen Kronprins Haakon Kronprinsessan Mette-Marit Kung Harald Drottning Sonja Prinsessan Ingrid Alexandra Prins Sverre Magnus Marius Borg Høiby
Marius Borg med sin kungliga familj.

Men Marius, som nu har fyllt 23, lärde sig läxan. Och kanske är det en liknande effekt som gör att det på sista tiden har varit mycket oklart var Shaman Durek egentligen befinner sig?

Annons

Enligt Anders Johan Stavseng, hovexpert och redaktör vid Se og Hør i Oslo så lutar det hur som helst åt att prinsessan Märtha Louises kärlek nu är tillbaka på andra sidan Atlanten.

Ryktena om schamanen Durek Verrett

Schamanen Shaman Durek Verrett
Shaman Durek ligger lågt.

– Mycket tyder på att Durek befinner sig i USA, säger Anders Johan Stavseng till Svensk Dam.

– Han var i Norge i tre månader i höstas. Efter en snabbtripp utomlands kom han tillbaka på ett nytt tre månadersvisum och firade sedan jul med kungafamiljen i Norge innan han återvände till USA igen.

Foto: TT, Instagram.

Annons