Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Shaman Dureks kritiserade uttalande om Ari Behn

shaman durek ari behn

Ari Behn lämnde ett enormt avtryck i Norge. Efter hans död har schaman Durek kommit med flera uttalanden som han har fått hård kritik för.
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

På juldagen 2019 kom beskedet att prinsessan Märtha Louise exmake, författaren och konstnären Ari Behn, tagit sitt liv. Beskedet satte ett helt land i sorg och livet vändes upp och ner för Märtha Louise och döttrarna Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah.

Ari föll in i en svår depression efter att ha skilt sig från Märtha Louise 2016. I samband med skilsmässan blev han inlagd på sjukhus med en panikångestattack. Märtha Louise hittade dock en ny kärlek - den kontroversielle Durek Verrett.

Fått kritik för uttalanden

Strax efter Ari Behns död uttryckte Shaman Durek sin sorg över familjens förlust och förklarade samtidigt att han inte kommer att kommentera Aris bortgång.

LÄS MER: Tragiska bråket efter Ari Behns död

”Av djup respekt för Märtha och Aris barn kommer jag inte att kommentera deras fars bortgång, varken nu eller senare, förutom att säga att jag är så otroligt ledsen för deras förlust”, skrev han i ett inlägg på sitt Instagram-konto.

Sedan dess har han dock hunnit göra fler uttalanden, och de har inte alltid fallit i god jord.

Fått vara extrapappa åt döttrarna

Efter Aris död har Durek fått kliva in och agera extrapappa åt döttrarna. Mycket pekar på att barnen genuint gillar sin mammas pojkvän – men vissa delar av omvärlden skakar ändå bekymrat på sina huvuden.

När Emma Tallulah tog hem segern i ridsportstävlingen Equishop-cupen på sin nya häst Fetoucha la till exempel Durek ut en gratulation på Instagram – en gratulation med ett väldigt intressant ordval.

“Grattis till min bonusdotter”, skrev Durek.

LÄS MER: Lars Lerin om julen då han var nära att förlora allt

Att Durek känner sig manad att fylla tomrummet efter Ari är tydligt, och det började också på juldagen, när han satt med armen om Emma under gudstjänsten i Holmenkollens kapell.

När Leah i sin tur konfirmerade sig var Durek visserligen hemma i Los Angeles, men såg ändå till att vara på plats. Han ringde upp familjen i Norge och höll ett tal i tonåringens ära via Skype.

Samma Leah fick en översvallande födelsedagshälsning i april.

“Jag saknar dig och alla våra skratt och roligheter på Tik Tok så mycket. Jag älskar alla er och er mamma. Det går inte en dag utan att jag tänker på er. Grattis på födelsedagen, älskling. Du är ett så vackert, skinande ljus”, skrev Durek då på Instagram.

Så tyckte Ari Behn om Shaman Durek

Hur Ari Behn såg på sin ex-hustrus nya relation vet vi inte säkert, men i oktober svarade han på pressens frågor om vad han tyckte om Shaman Durek.

– Jag har träffat Shaman Durek och tycker väldigt mycket om honom, sa han i norska TV2 då.

Strax efter la Durek upp en bild på Instagram på sig själv tillsammans med Ari Behn med kommentaren “Älskar dig broder”, något han fick hård kritik för då många hävdar att han inte var så nära Ari som han vill låta påskina.

Foto: TT