Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvas privata familjebeslut – som påverkar barnbarnen

20 dec, 2023, 20:00 

Nu avslöjas drottning Silvas beslut för barnbarnen.

Annons

Det har nog inte undgått någon att drottning Silvia är helt tokig i sina barnbarn – och hon har hela åtta stycken att överösa med kärlek! I måndags såg vi hela gänget återförenade med sin älskade far- och mormor för att ta emot julgranar på slottet, till Silvas stora lycka.

Och nu kommer det fram att Silvia fattat ett beslut för att kunna vara lite extra nära sina barnbarn.

Kungens vägran i SVT – Silvias försvar: ”Blyghet”Brand logo
Kungens vägran i SVT – Silvias försvar: ”Blyghet”

Drottning Silvias underbara överraskning med barnbarnen på slottet

Trots att Silvia lever ett oerhört hektiskt liv som drottning har hon alltid tid för sin familj – speciellt hennes små barnbarn!

Ja, hon myntade ju begreppet "livets efterrätt" och pratar gärna om sina åtta energiknippen när tillfälle ges. Tänk då bara hur lycklig hon var när alla barnbarn, inklusive Nicolas, Adrienne och Leonore som vanligtvis bor i Florida, samlades på slottet i måndags för att ta emot och dekorera årets granar!

Annons

– I år, i och med drottningens födelsedag, så var det planerat att drottningen tillsammans med samtliga barnbarn skulle vara där, säger hon, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Vilken present!

Drottning Silvia och barnbarnen anländer till slottet
Vilken fest!

Drottning Silvias privata avslöjande om barnbarnen

I en ny intervju med den tyska journalisten Julia Melchior, som skedde i hemlighet på slottet avslöjar Silvia dessutom ännu en sak hon gör för att få tillbringa tid med barnbarnen:

– Om jag har tid hämtar jag dem från skolan eller tar dem till skolan. Jag tror att det är viktigt. Och när de sjunger julsånger eller när Lucia är där – så är vi förstås med, säger hon i intervjun, rapporterar Aftonbladet.

Tänk vad glada småttingarna måste bli – och det här hade vi ju ingen aning om!

Foto: TT

Annons