Silvia fick sin vilja igenom – beskedet om barnbarnen

07 apr, 2023, 13:00 
Drottning Silvia älskar sina barnbarn. Nu har hon fått ett riktigt glädjebesked om småttingarna!
Annons

Det råder ingen tvivel om att drottning Silvia är oerhört förtjust i sina barnbarn. Det är hon däremot inte ensam om, alla mor- och farföräldrar kan nog stämma in på att det är bland det bästa i livet!

Därför är glädjen total hos drottningen just nu – hon har ju fått ett riktigt glädjebesked!

Här är bildbevisen: Silvia älskar sina barnbarn!
Här är bildbevisen: Silvia älskar sina barnbarn!

Drottning Silvias glädje efter prinsessan Madeleines beslut

Drottning Silvia är ingen rookie när det kommer till barnbarn, hon har ju hela åtta stycken själv. Det är alltså fullt hus på Solliden på somrarna, där hela skaran oftast samlas – men det tycker hon bara om.

Recept.se Nyhetsbrev

– Ja då är det livligt får jag säga! Men det är roligt... Ja det är det roligaste jag vet när det är barn överallt och 100 par skor i hallen! har hon sagt till SVT.

Annons

Tänka sig då den enorma lyckan när prinsessan Madeleine och familjen nu beslutat att flytta hem. Äntligen får Silvia ha alla åtta små älsklingar runt sig, hela tiden om hon så vill.

– Det är naturligtvis härligt, vi är väldigt glada, sa Silvia till Expressen när flyttnyheten var ett faktum.

Kungafamiljen fotas på Solliden 2016
Sedan denna bild fotades 2016 har barnbarnen blivit fler. Ser du vilka som saknas?

Drottning Silvia fick sin vilja igenom

Det betyder alltså att högtiderna framöver kommer bli ännu mer fartfyllda, skaran utökas ju med tre till! Redan nu inför påsk har Silvia fått ett glädjande besked. Kungen berättade att påsken firas i Storlien med delar av familjen – vilket givetvis involverar barnbarn.

Annons

Det mesta pekar på att det är prinsparet som följer med, och att det är Julian, Alexander och Gabriel som håller Silvia upptagen i påsk. Så härligt – och såklart precis vad Silvia hade önskat.

För man glömmer ju aldrig vad hon sa om sina barnbarn när hon intervjuades av Kamratposten 2017. Precis vad vilken mormor eller farmor som helst skulle sagt:

– Min mamma sa alltid att barnbarn är livets efterrätt. Och det är ju så, man har hela glädjen – men inte fullt ansvar. Så det är bara underbart. Och man får skämma bort dem mer än vad föräldrarna kan göra.

Foto: TT

Annons