Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Silvias och Elizabeths okända koppling – avslöjades under resan till London

Drottning Elizabeth och drottning Silvia

Drottning Elizabeth älskade den berömda popgruppen!

ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!
1:08

Efter reklamen: ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

(1:08)

Slå på ljud

I slutet av maj återförenades äntligen Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog och Benny Andersson. Det var första gången på 36 år som ABBA-medlemmarna syntes på röda mattan tillsammans.

På plats för att bevittna premiären av showen Abba Voyage fanns flera i svenska kändiseliten – inte minst kungaparet Carl Gustaf och Silvia, som dessutom passade på att avslöja sin favoritlåt.

– Dancing queen. Den kommer som en chock, pang! Den har fortsatt varit lika bra under alla dessa år, den är fantastisk. Den sitter som gjuten, sa kung Carl Gustaf till Sveriges Radio.

Drottning Elizabeths sista dagar – hade middag i lördags: ”Var i fin form”

TV4-programledaren Anders Pihlblad var också på plats i London för att bevittna premiären. Han fick då en pratstund med kungaparet och fick då veta att drottning Silvia var mycket förtjust i Abba.

– Det var jättekul. Jag frågade drottningen om Dancing queen möjligen var hennes favoritlåt, och hon svarade "Of course”, sa Anders Pihlblad till Svensk Damtidning.

Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog och Benny Andersson

Popgruppen ABBA:s låt Dancing queen är en berömd låt i den kungliga världen.

Ian West

Drottning Elizabeths favoritlåt

Abbas storhet sträcker sig över hela världen och just låten Dancing queen verkar vara väldigt populär i kungliga kretsar. Även drottning Elizabeth var ett stort fan av den berömda låten.

BBC-programledaren Chris Evans har tidigare avslöjat att Elizabeth berättat för honom att hon alltid försökte se till att röra på fötterna och dansa till låten när den spelades, vilket hon sagt i förtroende.

– Varför skulle jag inte dansa? Jag gillar att dansa och jag är ju drottning, ska hon ha sagt, enligt Chris Evans.

Foto: TT