Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvias stora sorg – stoppas från att träffa älskade barnbarnen

27 jan, 2023, 14:30 
Det kan bli ett jobbigt år för drottning Silvia.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottning Silvia älskar verkligen sina barnbarn. Runt vänstra handled hänger två guldiga armband med deras namn ingraverade, vilket är ett kvitto på hur mycket de betyder för henne.

Här är bildbevisen: Silvia älskar sina barnbarn!Brand logo
Här är bildbevisen: Silvia älskar sina barnbarn!

Både hon och kungen försöker se till att träffa barnbarnen så mycket det bara går. Silvia har i en tidigare intervju med Svensk Damtidning beskrivit livet som farmor och mormor som ”livets efterrätt”.

– Och det är ju så, man har hela glädjen – men inte fullt ansvar. Så det är bara underbart. Och man får skämma bort dem mer än vad föräldrarna kan göra. Det är härligt! De är så söta, och hemskt roliga, har Silvia även sagt till Kamratposten.

Drottning Silvia
Drottning Silvia älskar sina barnbarn. Livet som farmor och mormor beskriver hon som ”livets efterätt".

Hovet bekräftar: Då kommer Madeleine hem

Eftersom barnbarnen prinsessan Adrienne, prins Nicolas och prinsessan Leonore bor i Florida, är det svårt för Silvia att få till regelbundna träffar med barnbarnen på andra sidan Atlanten.

Annons

Däremot försöker Florida-familjen alltid se till att komma hem till Sverige minst två gånger per år, vilket så klart betyder oerhört mycket för både Silvia och kungen.

– De försöker komma hem till Sverige i alla fall två gånger per år och det brukar infalla under jul och sommaren, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Damtidning.

Trista beskedet från Norge

Och nu kommer oroande uppgifter från Norge. Tarotexperten Anne-Marie Østersø siar om ett år fyllt av begränsningar, där kungaparet inte själva får bestämma vad de vill göra.

Det kan också helt enkelt kopplas till något så konkret som att de är begränsade från att träffa Madeleine och barnbarnen som bor så långt ifrån dem, säger hon till norska Se och Hör.

Men Silvia bör hålla hoppet uppe. Det finns nämligen en stor dröm som äntligen kan bli sann, enligt Anne-Marie Østersø.

– Silvia har en dröm om att hennes yngsta dotter och hennes familj ska komma hem till Sverige – och den drömmen kan gå i uppfyllelse!

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore.

Foto: TT

Annons