Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nu avslöjar skådespelaren Prinsessan Dianas hemlighet

21 jun, 2024, 07:00 
Alice Lövholm
Kevin Costner och Prinsessan Diana.
Skådespelaren träder fram och sätter ljus på prinsessan Dianas hemlighet. Foto:TT.
Nu kommer Dianas hemlighet fram – och den avslöjas av den stora skådespelaren.
Annons
Prinsessan Diana – den odödliga ikonenBrand logo
Prinsessan Diana – den odödliga ikonen

Prinsessan Diana kallades inte för drottningen av människors hjärtan utan anledning. Folkets beundran för henne var oerhört stor och det är snart 27 år sedan hon lämnade oss.

Prinsessan som var ständigt jagad av paparazzis ända fram till hennes död.

Folkets prinsessa

I intervjuer kom hon ut och berättade om hur illa det brittiska hovet behandlat henne under tiden hon var gift med kung Charles.

Tillsammans med Charles fick hon sönerna – prins William och prins Harry.

Hennes liv präglades minst sagt av mysterium och dessa har fortsatt leva vidare efter hennes död.

Nu kommer det fram nya uppgifter om henne och det är ingen mindre än skådespelaren Kevin Costner som avslöjar dem.

Skådespelaren träder fram

I en intervju med People Magazine berättar han om ett tillfälle då prins William sträckte ut handen och ville träffa skådespelaren för ett privat möte.

Annons

– Jag råkade vara i England, och jag fick det här meddelandet att prinsen skulle älska att prata med mig, och jag sa, 'Vad?'... och sedan sa jag, 'Okej', berättar Costner i intervjun.

Costner återger att han inte har annat än fina minnen från mötet med prinsen men så fort de träffades berättade William något som sannerligen fick skådespelaren att haja till.

– Vi träffades i det här rummet, och det var bara vi. Han gick fram, och vi skakade hand... Den första raden som kom ur hans mun var: "Du vet, min mamma tyckte liksom om dig", berättar Costner.

Costner beskriver mötet med prinsen som väldigt fint och att han lämnades med fina minnen om vem prinsen var och vad de samtalade om.

Inte första gången

Det var däremot inte första gången Costner var i kontakt med någon i den brittiska kungafamiljen. Han har själv varit i kontakt med prinsessan Diana när hon fortfarande var vid liv.

Anledningen – en diskussion om att samarbeta kring en uppföljare till filmen The Bodyguard med självaste Whitney Houston i huvudrollen.

Kevin Costner och Whitney Houston.
Prinsessan Diana skulle haft en plats i uppföljaren till The Bodyguard. Foto:Kasdan Pictures

I en intervju i The Howard Stern Show berättade Costner om planerna.

Enligt Costner svarade Diana ja på frågan om hon skulle vara intresserad då hon genomgick separationen från kung Charles under samma tidsperiod. Hon hade till och med egna förslag på innehåll.

– Andra gången vi pratade sa hon, "kommer det att bli en kysscen?" Jag sa: "Vill du att det ska finnas en?'" Hon sa, "Ja", och jag sa, "Då gör vi det", förklarar Costner i intervjun.

Manuset stod färdigt men Diana hann gå bort. Efter Dianas död kände Costner att han inte kunde ersätta hennes roll och filmen blev aldrig verklighet.

Vi förstår dig Kevin! Ingen kan ersätta prinsessan Diana.

Foto: TT, Kasdan Pictures.

Annons