Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skiljer sig efter fem år som gifta – alla tecken på att något var fel

06 apr, 2024, 19:18 
Furst Albert, furstinnan Charlene och Charlotte Casiraghi
Skilsmässan med kungliga kopplingar har slagit ner som en bomb i Monaco. Och visst har det funnits tecken på att allt inte stått rätt till.
Annons
Sanningen om furst Albert och Victoria Silvstedts relationBrand logo
Sanningen om furst Albert och Victoria Silvstedts relation

Monacos furstefamilj tycks ibland förföljas av olycka och nu senast är en skilsmässa på tapeten.

Det är prinsessdottern Charlotte Casiraghi, 37 - systerdotter till furst Albert - som uppges skilja sig från sin make.

Nu har över en månad gått sedan de första uppgifterna om uppbrottet kom. Men tecknen på att allt inte stått rätt till har funnits länge...

Prinsessdottern skiljer sig

2019 gifte sig Charlotte Casiraghi med filmproducenten Dimitri Rassam, 42, under extravaganta former.

Det blev två påkostade ceremonier med nära och kära – allt ett år efter att de välkomnat sin son Balthazar till världen.

Och nu, fem år efter vigseln, uppges kärlekslyckan gått i kras. I slutet av januari började franska medier skriva om det påstådda uppbrottet, och sedan dess har även en källa trätt fram i People:

Annons

"Charlotte föredrar Monaco, där hennes barn går i skolan. Men Dimitris arbete kräver att han är i Los Angeles, Paris och andra platser", går att läsa på sajten.

Charlotte och Dimitri har varken bekräftat eller dementerat uppgifterna men nyligen fångades den förstnämnda på bild med en ny påstådd fling.

Och om man backar i arkivet kan man se något tydligt – Dimitri har lyst med sin frånvaro vid Charlottes sida ett bra tag.

Tecknet på att något var fel

Under Monacos officiella nationaldagsfirande den 19 november dök Charlotte upp solo, vilket även var fallet när hon var på Paris Fashion Week i januari.

Ja, sanningen är att det gått sex månader sedan Charlotte och Dimitri fastnade på bild tillsammans. Då under en jubileumsmiddag på Monte Carlo Opera Garnier.

Charlotte Casiraghi och Dimitri Rassam står bredvid varandra
Månader har gått sedan vi såg Dimitri Rassam vid Charlotte Casiraghis sida. Foto:DKPAR

Så uppgifterna, och bilderna, pekar mot att prinsessdottern numera är singel och redo att kasta sig in i något nytt i och med att en ny fling redan pekats ut. Ett nytt kapitel för Charlotte, och furstefamiljen på stort som står varandra mycket nära.

Foto: TTAnnons