Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skilsmässan skakar hela Monaco – kliver ut helt själv inför folket

26 maj, 2024, 17:00 
Charlotte Casiraghi, furst Albert och furstinnan Charlene
Skilsmässan har slagit ner som en bomb i Monaco. Och nu ser vi en av huvudpersonerna rakryggad kliva ut inför folket.
Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Furstefamiljen i Monaco har tyvärr drabbats av många tragedier och nu är skilsmässa på tapeten.

Närmare bestämt är det Charlotte Casiraghi, furst Alberts systerdotter, som sägs skilja sig från Dimitri Rassam efter fem år som gifta.

Uppgifter som florerat i månader medan Charlotte, Dimitri och hovet varit knäpptysta. Men nu kliver Charlotte ut – och möter omgivningens kärlek.

Nya bilden efter skilsmässouppgifterna

Charlotte är talesperson och ansiktet utåt för huset Chanel vilket också innebär att hon alltid bjuder på wow-ögonblick på röda mattab.

Annons

Så var även fallet under tisdagen då Charlotte klev ut på filmfestivalen i Cannes andlöst vacker i en vit kreation från just Chanel.

Charlotte Casiraghi på röda mattan
Charlotte Casiragi andlöst vacker – men också märktbart solo. Foto:TT

Charlotte tog som vanligt folkvimlet med storm. Men alla kunde också notera en viss detalj – Dimitri lyste med sin frånvaro vid hennes sida.

En stark kontrast till fjolårets Cannes filmfestival då Charlotte och Dimitri tog sig an den röda mattan som en enad front. Men det var också innan den utpekade skilsmässan.

Charlotte Casiraghi och Dimitri Rassam på röda mattan
Så här såg det ut i fjol – Charlotte Casiraghi och Dimitri Rassam en enad front på röda mattan. En konstrat till i år. Foto:Agence / Bestimage

Ryktas ha ny fling

Uppgifterna, som började florera i fransk press i början av 2024, gör gällande att Charlotte och Dimitri "gått igenom en kris under en tid" till följd av den sistnämnda intensiva jobbschema.

Annons

En källa till People har varit inne på samma spår:

"Charlotte föredrar Monaco, där hennes barn går i skolan. Men Dimitris arbete kräver att han är i Los Angeles, Paris och andra platser".

Sedan beskedet ryktas Charlotte ha en ny fling i form av en fransk författare som hon synts med.

Men ännu är skilsmässouppgifterna alltså obekräftade av parterna själva. Men på röda mattan är Charlotte utan Dimitri, precis som hon varit på alla offentliga tillställningar sedan oktober.

Foto: TT

Annons