Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bekräftat: Prinsen har fått barn med svenska Ida, 37, – dramat bakom kulisserna

12 maj, 2024, 07:00 
Ida Asuen
Svenska Ida har gift sig med prinsen och även välkomnat en dotter till världen. Men inte utan hinder på vägen.
Annons
Hovets nya besked: Victoria reser ensam • Prins Harrys vägran – splittringen total • Frederiks & Marys historiska besök i Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 19!Brand logo
Hovets nya besked: Victoria reser ensam • Prins Harrys vägran – splittringen total • Frederiks & Marys historiska besök i Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 19!

Ida Asuen, tidigare Rundberg, hade ett helt vanligt liv innan hon träffade sin prins – bokstavligt talat.

Ja, när Ida var i Nigeria träffade hon prins Regan och hans pondus fick henne direkt henne på fall. Och de ödslade ingen tid, snart var de gifta.

Deras kärlekshistoria har vi fått följa i den fjärde säsongen av Älskar, älskar inte – men makarna har tyvärr också stött på hinder på vägen.

Så fick svenska Ida en prins på kroken

Låt oss spola tillbaka till när allt började vilket var för ganska exakt två år sedan.

Regan, som satt i sin bil, hänfördes direkt av Ida och var inte sen med att agera med hjälp av sin assistent, har Ida berättat.

Assistenten gick fram till Ida och bad om ett samtal, och när detta väl skedde föll hon pladask. Resten är, som man säger, historia.

Annons

När Ida är i Nigeria behandlas hon som en kunglighet. Här har hon två hus, livvakter och en privatchaufför.

Men att få Regan till Sverige har varit lättare sagt än gjort. Det fick vi se i Älskar, älskar inte – och dessvärre är det ännu inte löst. Som Ida säger till Aftonbladet:

– Vi ser ljust på framtiden även om det finns mycket praktiskt som ska lösas på vägen.

Det finns flera anledningar till att Ida och prinsen vill lösa situationen snabbt, inte minst att de fått ett barn tillsammans.

Ida har fått barn med prinsen

Graviditeten, som var oplanerad, kom efter att programmet var över. Den innebar även komplikationer för Ida som blev sjuk och tvingades opereras.

– Resan till Nigeria, som jag skulle gjort med mina barn, fick ställas in då jag blev akut sjuk och fick operera bort blindtarmen bara några dagar innan avresa. I början av december föddes vår gemensamma dotter, säger hon till Aftonbladet.

Ida och Regan har alltså. fortfarande ett långdistansförhållande mellan Sverige och Nigeria, men hoppas snart kunna återförenas.

Foto: Discovery+Annons