Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skrällen! Agneta Sjödins hemliga träff med prinsessan – talar ut i hennes podcast

25 feb, 2023, 11:00 
Agneta Sjödin har i smyg träffat en prinsessa. Nu berättar hon att hon dessutom kommer gästa hennes podcast.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Stjärnan Agneta Sjödin har underhållit Sverige i otaliga år. Hon har lett flera av våra största program, såsom Let's Dance, Gladiatorerna, och såklart – Fångarna på fortet.

Vid sidan av allt driver hon dessutom sin egna podcast. Nu visar hon upp en rejält otippad poddgäst. Hon har fått med sig en prinsessa.

Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Agneta Sjödins träff med prinsessan – sanningen bakom relationen

Det är på sin Instagram som Agneta Sjödin laddar upp en bild tillsammans med en nordisk kunglighet, ingen mindre än prinsessan Märtha Louise.

Hon befinner sig just nu i Sverige, med anledning av Gothenburg Horse Show. Hästar är ju en av Märtha Louise stora passioner, och hon är en av grundarna till det norska klädmärket HÉST som ställde ut på hästshowen.

Annons

Där i vimlet träffade hon på Agneta Sjödin, och det hela har minst sagt skett under radarn. Men det var inte heller frågan om en snabb hälsning, utan Agneta berättar att de hunnit spela in en podd tillsammans, som släpps i april!

Agneta Sjödin tillsammans med prinsessan Märtha Louise

Agneta driver sedan en tid tillbaka podcasten Så in i själen, som hon beskriver såhär:

"I min nya podd "Så in i Själen" kommer samtalen med mina gäster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sätt och verktyg för att må bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig själva och i sin själ."

Märtha Louise är dras ju till det andliga och spirituella, så förmodligen är det det som försonar de två!

Därför ställer Märtha Louise upp i svenska intervjuer

Det är andra gången på kort tid som Märtha Louise tyr sig till svenska medier för att säga sitt. Tidigare i år gästade hon Anna Hedenmo och programmet Min sanning. I grannlandet, och Märtha Louise hemland, Norge spekuleras det friskt om hur det kan komma sig.

– Jag vet inte, men mitt intryck är att hon väljer att ställa upp för utländsk media oftare, säger norska Se og Hørs kungahusexpert Caroline Vagle i tidningen.

Hon lyfter däremot en möjlig anledning, att det är för att Märtha Louise ofta i intervjuerna går hårt ut mot just norsk press.

Foto: TT

Annons