Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia och Carl Philips lycka på Villa Solbacken – misstankarna stämmer!

25 feb, 2024, 13:00 
Vilken lycka! Nu är det ett faktum.
Annons

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har all anledning att fira på Villa Solbacken – och det hela rör gårdagens bravader i Volvo CE Arena i Eskilstuna.

Parets vän Danny Saucedo lyckades nämligen kamma hem en finalplats i Melodifestivalen – och han har ju faktiskt en oerhört god relation till kungligheterna.

Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Prinsessan Sofias jubel på Villa Solbacken – är som man trott

Mello-veteranen lyckades bekräfta alla misstankar som florerat på bettingsidor inför hans deltagande – och lyckades knipa en plats raka vägen till final med låten Happy you found me. Det var hans femte gång i tävlingen, och det återstår nu att se om det äntligen kan gå hela vägen.

Annons

Några som säkerligen jublade när Danny röstades till final är vårt prinspar. De har ju tre lill-prinsar hemma som är Mello-fans, det avslöjade de i somras när de diggade loss till stjärnan Theoz på Öland, och missade således inte vännen Dannys succé.

Hur ser då egentligen Dannys och prinsparets relation ut? Det var ju ingen som missade att Danny ihop med dåvarande flickvännen Molly Sandén sjöng på det kungliga bröllopet 2015. Den specialskrivna låten "Till mitt sista andetag" rörde gästerna till tårar, och sedan dess är Danny en god vän till Sofia och Carl Philip.

Molly Sandén och Danny Saucedo framför prinsessan Sofias sång till Carl Philip under bröllopsmiddagen i Vita Havet på Kungliga slottet.
Inte ett öga torrt!Anders Wiklund/TT
Annons

Danny Saucedos ord om vänskapen med prinsessan Sofia och prins Carl Philip

När Svensk Damtidning träffade Danny på pressträffen inför sin medverkan i Melodifestivalen berättade han mer om den kungliga vänskapen. På frågan om vem i kungafamiljen han helst ätit middag med var svaret självklart:

– Det är nog Carl Philip och Sofia. De är superhärliga. De är så jävla underbara.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Carl Philip och Sofia i slutet av december.Karin Törnblom/TT

Vad är det som är bäst med dem?

– De är så jordnära. Otroligt fina, riktiga människor. Lätta att nå.

Dessutom avslöjade Danny att relationen är riktigt avslappnad – och rymmer en hel del skratt. Danny har nämligen lett två säsonger av prank-programmet Ägd av Danny på Prime Video, och han ringde upp Sofia för att kolla om hon var med på att lura prins Carl Philip. Hovet däremot, var inte helt sålda:

– Hon var skitsugen på att få busa med honom, men det gick inte, säger Danny.

Danny Saucedo i Melodifestivalen
Kanske sms:ar Sofia vännen Danny och grattar till succén?Samuel Steén/TT

Foto: TT

Annons