Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sofias märkliga beteende – hände under midsommarfirandet med familjen

24 jun, 2024, 19:30 
Beteendet märks tydligt av – detta har hänt.
Annons

Efter en lång och på många håll solig (!) midsommarhelg gör kungafamiljen nu en sista jobb-spurt innan det är dags att gå på semester.

Kungaparet och prinsessan Madeleine bjöd på soliga hälsningar från sina firanden – men prinsessan Sofias beteende sticker ut...

Kärleksögonblicket mellan kungen & Silvia • Avslöjar: Chris hemliga 50-årsfest! • Här gör Julian, 3, kunglig debut – 3 kungliga snackisar från vecka 25!Brand logo
Kärleksögonblicket mellan kungen & Silvia • Avslöjar: Chris hemliga 50-årsfest! • Här gör Julian, 3, kunglig debut – 3 kungliga snackisar från vecka 25!

Kungafamiljens midsommarfirande 2024 – bilderna visar

Det blev en efterlängtad midsommar på svensk mark för prinsessan Madeleine och barnen, som bjöd på en idyllisk hälsning i blomsterkrans till svenska folket på Instagram:

Annons

Det gjorde även kungen och drottningen, traditionsenligt. Kungaparet såg ovanligt avslappnade och semesterredo, Silvia med nyplockade jordgubbar i handen:

Kungaparets midsommarhälsning
Visst ser Silvia härligt avslappnad ut!Foto: Instagram

Svensk Damtidning kunde senare avslöja att det blev en riktig dröm-midsommar för hela kungafamiljen. De samlades nämligen på Victoria och Daniels nya semesterhus ute på Fågelbrolandet i Värmdö kommun. Äntligen var ju också alla kungabarnen samlade under samma tak – efter att Madeleine officiellt bosatt sig permanent hemma i Sverige.

Annons

Prinsessan Sofias udda beteende under midsommarfirandet

Men det finns en detalj som sticker ut, från familjens härliga helg. Medan Madeleine och kungaparet delade foton från firandet var det knäpptyst från prinsessan Sofia.

Och visst är det aningen märkligt, hon är ju annars en av de mest flitiga användarna av sociala medier i kungafamiljen. Midsommarhälsningarna har hon flera år tidigare delat med sig av, som här, när familjen firande in sommaren på Villa Mirage på rivieran 2017:

Annons
Prinsparets midsommarhälsning 2017, i blomsterkransar
Ingen bild i blomsterkrans i år.Foto: Instagram

Men nu har det faktiskt gått tre hela år sedan prinsessan Sofia delade en bild på midsommar. Istället får vi hoppas på en sommarhälsning från hela prinsfamiljen, som ju blivit något av en tradition på sistone.

Prinsfamiljens sommarhälsning 2023
Fjolårets sommarbild – och sedan dess har ju mycket hänt!Foto: Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons