Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias och Madeleines hemliga meddelande till Victoria – som nästan ingen såg

15 jul, 2023, 06:00 
Felicia Plåt
Victoria, Madeleine och Sofia
Alla var på plats för att fira Victoria. Foto: TT

Madeleine och Sofia såg till att hylla Victoria - i hemlighet.

Annons

Den 14 juli är en väldigt stor dag för Sverige, speciellt på Öland. Under veckan vallfärdar människor till den avlånga ön för att få vara en del av denna dag. Det är nämligen den stora Victoriadagen, vår kronprinsessa Victorias födelsedag.

Här lämnar Victoria och kungafamiljen – för kvällens hemliga grillpartyBrand logo
Här lämnar Victoria och kungafamiljen – för kvällens hemliga grillparty

Familjens firande

Dagen började med ett fyrfaldigt leve för kronprinsessan utanför Solliden framför en stor glad folkmassa som var där för Victorias födelsedag. Sedan fortsatte dagen med att Victoria tillsammans med Daniel, Estelle och Oscar åkte kunglig kortege mot Borgholms slott för den årliga Victoriakonserten.

Här väntade flera artister för att få uppträda för kronprinsessan, bland annat Linnea Henriksson, Petter och Marcus och Martinus, som prinsessan Estelle såg lite extra mycket fram emot att se.

Annons

Men det var inte bara kronprinsessans familj som var på plats utan hela kungafamiljen var där för att fira Victoria och njuta av konserten.

Såklart var Victorias syskon prins Carl Philip och prinsessan Madeleine på plats med sina respektive, prinsessan Sofia och Chris O´Neill.

Prinsessornas hemliga hyllning

De tre prinsessorna Victoria, Madeleine och Sofia har en väldigt fin relation. Och såklart så gjorde Madeleine och Sofia en lite hyllning till kronprinsessan på hennes födelsedag. Men den var nog inte alla som märke den.

Kungafamiljen
Prinsessorna hade alla volanger på sina klänningar.

Victoria hade på sig en vacker vit klänning med volanger, och hon såg verkligen ut som en sommardröm. Madeleine och Sofia bar också klänningar med volang för att hylla födelsedagsbarnet och gå i samma mode-fotsteg som Victoria. De alla såg strålande ut och vi trot de har haft en riktigt fin dag tillsammans.

Annons