Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Sofias syster bröt plötsligt sin förlovning – nu gift med ny man

23 mar, 2024, 11:00 
Prinsessan Sofia och Sara Hellqvist
Prinsessan Sofias syster Sara Hellqvist har gjort en riktig kärlekssresa – från bruten förlovning till gift med annan man! Och det finns även ett hemligt barn...
Annons
Underbara baby-yran i familjen Hellqvist!Brand logo
Underbara baby-yran i familjen Hellqvist!

Prinsessan Madeleine är inte den enda som brutit sin förlovning, det har även Sofias syster Sara Hellqvist, 35.

Ja, en period kastades Linas tillvaro omkull totalt. Fästmannen som glatt poserat bredvid prinsessystern i kungliga sammanhang var plötsligt inte längre med i bilden.

Källor till Svensk Damtidning berättade om hur hårt situationen tog. Men vilken revansch Sara fick – i dag är hon gift med en annan man, som hon också fått barn med helt under radarn.

Sofias syster bröt förlovningen

2018 var ett svårt år för systrarna Hellqvist. Då bekräftades först den brutna förlovningen mellan Sara och fästmannen Oskar...:

– Det är så klart jättetråkigt och Sofia är jätteledsen för Saras skull. Ingen vill ju att det ska sluta så här, lät det från en källa.

Annons

...och bara några månader senare stod det klart att Lina Hellqvist, 42, och hennes dåvarande make Jonas gick skilda vägar efter bara två och ett halvt år som gifta.

Samtidigt levde prinsessan Sofia småbarnsliv med maken Carl Philip och sönerna prins Alexander och prins Gabriel, varav den sistnämnda precis hade döpts.

Men även om prinsessan själv hade sitt på det torra tog systrarnas kärleksuppbrott hårt på henne.

Syskontrion står ju varandra oerhört nära och Sofia vill såklart bara det bästa för sina systrar. Och tänka sig att lyckan bara väntade runt hörnet, för de båda.

Ja, livet har ju sina upp- och nedgångar och efter det omskakande året 2018 har det ljusnat för både Sara och Lina.

Lina har i dag dottern Ellie, 2, med sin nya kärlek, Mattias, 37, och väntar tillskott i maj. En liten flicka, har hon hälsat till Svensk Damtidning.

Sara Hellqvist poserar med dåvarande kärleken Oskar
På prinsessan Sofias bröllop 2015 dök Sara Hellqvist upp med dåvarande kärleken Oskar. Tre år senare var förlovningen bruten.Eero Hannukainen/TT

Sara Hellqvists nya liv – med man och barn

Och Sara, hon har hittat kärleken på nytt i en mycket dold man, Martin Bailey, 53, som hon gifte sig med i Köpenhamns Rådhus den 7:e juni 2022.

En ceremoni som länge var okänd för allmänheten. Och så var även fallet med Saras babylycka. I år kunde Svensk Damtidning avslöja att det finns en "hemlig" baby Hellqvist:

Lille James, 1!

Han är Saras första son som hon alltså välkomnat med sin make, som enligt uppgift är brittisk.

Tänk om Sara hade vetat vad som låg framför henne den där jobbiga perioden 2018. Från bruten förlovning till total kärleks- och barnlycka!

Foto: TT

Annons