Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias vackra sommarklänning - så mycket kostar den!

14 jul, 2023, 18:50 
Felicia Plåt
Prinsessan Sofia
Sofia bar en vacker ljusrosa klänning under Victoriadagarna. Foto: TT

Prinsessan Sofia bjuder ännu en gång på en vacker look under Victoriadagen.

Annons

Under eftermiddagen kunde man höra hela Öland ge ett fyrfaldigt leve för kronprinsessan Victoria på hennes 46-årsdag. Victoriadagen är äntligen här vilket firas med pompa och ståt på kungafamiljens semesterparadis Öland.

WOW: Kolla in kronprinsessfamiljens kortege genom Borgholm!Brand logo
WOW: Kolla in kronprinsessfamiljens kortege genom Borgholm!

Victoriadagen är äntligen här!

Victoria möttes av folkets jubel när hon gick ut från Solliden för att sedan bege sig mot Victoriakonserten i kunglig kortege. Där väntas sedan en fartfylld konsert med bland annat Linnea Henriksson, Petter och Markus och Martinus som står för underhållningen. Och det hela sänds kl 21 på SVT.

Såklart är det inte bara Victoria som får ta del av detta utan hela kungafamiljen är på plats och har första parkett under konserten. Förutom Victoria i sällskap av Daniel och barnen prinsessan Estelle och prins Oscar kunde vi även se kungen, drottningen, Madeleine, Chris, Carl Philip och Sofia anlända i Borgholms slott.

Annons

Det är riktigt vackra kreationer som kungligheterna har på sig och vi vet sedan gammalt att de är riktigt proffs på att klä sig. En av kungligheterna som ofta ger oss tidlösa men även moderna looks är Carl Philips vackra fru, prinsessan Sofia.

Sofias klänning - för saftiga prislappen

Under de tidigare Victoriadagarna har vi sett henne i fina somriga klänningar, vilket hon även bjuder på detta år. Idag har hon på sig en lång ljusrosa klänning med virkade detaljer av märket byTiMo. Prislappen för just denna klänningen är okänd, men snarlika klänningar från samma märke ligger på cirka 5300 kronor.

Sofias klänning
Klänningen är från märket byTiMo.

Sofia klär riktigt bra i klänningen så priset var absolut värt det. Men hon var inte den enda med en klänning för en saftig prislapp. Även prinsessan Estelle hade en klänning som gick för priset 2 230 kronor.

Prinsessorna lyser verkligen i den fina sommarkvällen. Nu hoppas vi de alla får en fortsatt trevlig kväll med mycket fest och firande för kronprinsessan Victoria.

Annons