Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sorgliga sanningen om Charlenes förändring – på bara två år

14 nov, 2023, 19:00 
Furstinnan Charlene har förändrat drastiskt på bara två år. Bakom det hela finns en sorglig sanning. Här är hela historian.
Annons

Furstinnan Charlene är en av de mest färgstarka kungligheter. Hennes tid i det kungliga strålkastarljuset har kantats av skilsmässorykten, hälsoproblem och skandaler.

Nu släpps nya bilder på furstinnan. Och jämför man med de bilder som kom för två år sedan är skillnaden drastisk.

Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste vetaBrand logo
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta

Sorgliga sanningen bakom furstinnan Charlenes utseendeförändring

Charlene har inte haft det lätt. För två år sedan kämpade hon mot allvarliga hälsoproblem – inför hela världen.

Annons

Det hela började i maj 2021. Charlene skulle resa hem till Monaco från Sydafrika, men blev strandad där. Det på grund av en bihåleinflammation, som gjorde att hon förbjöds från att flyga hem tills hon blev bättre.

Det man inte anade då, var att detta var starten på en mardröm för Charlene och familjen. Hon var ifrån maken Albert och de två barnen i ett halvår, och oron växte sig givetvis stor.

Samtidigt kom rapporter om att Charlenes tillstånd var värre än en envis bihåleinflammation. Konsekvenserna blev tuffa:

"Hon har inte kunnat äta fast föda på över sex månader på grund av alla operationer hon har gått igenom under den perioden. Hon har bara kunnat få i sig flytande vätskor genom ett sugrör, så hon har tappat nästan halva sin kroppsvikt" sa källor till Page Six.

Då såg Charlene ut såhär:

Furstinnan Charlene 2021
Såhär såg Charlene ut 2021.
Annons

Nya bilden på furstinnan Charlene – visar förändringen

Vändorna var många. I november 2021, för två år sedan, kom Charlene hem igen. Hon såg fortfarande svag och aningen krasslig ut, och det skulle visa sig stämma.

Två veckor senare lades hon in på en privat klinik i Schweiz. Furst Albert berättade för People:

"Hon var tydligt utmattad, fysiskt och känslomässigt. Hon var överväldigad och kunde inte mäkta med officiella plikter, livet i allmänhet eller ens familjelivet"

Annons

Efter en tid långt borta från det glammiga furstehuset kom Charlene slutligen hem igen. Sakta men säkert blev hon sitt vanliga jag igen, och började återgå till jobbet.

Idag är furstinnan helt återställd, men det finns alltså en sorglig historia bakom förvandlingen – och hur hon mår idag. För på de nya bilderna som släpptes från henne i veckan ser man tydligt hur frisk och full av liv hon är. Så underbart att se att Charlene är sig själv igen!

Furstinnan Charlene

Foto: TT

Annons