Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes första ord efter sjukdomen – återförenad med sina barn

09 nov, 2021, 09:00 
Furstinnan Charlene återförenad med barnen

Furstinnan Charlene har varit strandad i Sydafrika i över ett halvår på grund av sjukdom.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 44?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 44?

Äntligen är furstinnan Charlene hemma igen! Mardrömmen är över för Monaco-tvillingarna. Deras mamma är hemma i Monaco igen – efter mer än ett halvår i Durban i Sydafrika.

– Hon kom till Monaco i morse, tack och lov att hon är hemma igen, säger hennes pappa Mike Wittstock till den tyska nyhetsbyrån DPA i Johannesburg.

Charlene själv ställde upp på en tv-intervju innan hon lämnade Sydafrika, med Point de Vue som publicerat ett klipp med furstinnan på Twitter bland annat.

Där berättar Charlene om den svåra tiden i Sydafrika, som präglats av hennes sjukdom och kontakt med läkare.

– Det har varit en svår tid att vara här, men samtidigt har det varit fantastiskt att vara tillbaka i Sydafrika. Jag vill tacka läkarna i Sydafrika som har gjort en fantastiskt jobb med att hjälpa mig. Nu ser jag emot att åka hem till mina barn! säger Charlene i intervjun.

Annons

Vilken lättnad för furst Albert och hans fru Charlene att de kunnat återförenas – och vilken lycka för parets sexåringar som har längtat efter sin mamma så länge.

Hur hon faktiskt mår har vi inte fått något svar på, men alla hoppas självklart på att hon redan är eller snart ska komma att bli helt återställd.

Annons