Spekulationerna kring Madeleine och Chris – efter nya bilderna på kungafamiljen

Jonas Ekströmer /TT

Madeleine och Chris är med hennes familj på Solliden, men hur länge?

Slå på ljud

Den 14 juli fyllde kronprinsessan Victoria 44 år, och det firades i vanlig ordning på Öland. Den stora finalen, Victoriakonserten, ägde rum i Borgholms slottsruin.

Under sommarens Solliden sessions som hittills varit, har flera i kungafamiljen synts till, dock vid olika tillfällen.

Men de som inte har synts på svensk mark på längst tid är prinsessan Madeline och Chris O'Neill.

Chris och Madeleine dök upp på bild

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har alltid föredragit att bo utanför Sveriges gränser. Först bodde de i England men sedan förflyttade de sig till solstaten Florida i USA där de numera bor.

chris madeleine

Kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prins Daniel, prinsessan Estelle, prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore och Christopher O´Neill tittar på Lena Philipsson som uppträder under Solliden sessions.

Magnus Johnsson/TT

Däremot brukar de alltid besöka Sverige under sommaren, men pandemin satte käppar i hjulet för familjen. I år är de tillbaka och nu gör de dessutom resten av kungafamiljen sällskap på Solliden på Öland.

Men frågan är hur länge de kommer stanna på Solliden tillsammans med resten av Madeleines familj. Madeleine har ju alla sina vänner, som hon inte träffat på väldigt, väldigt länge, i Stockholm och Chris har alltid trivts bäst i stadsmiljö. Vi får se helt enkelt om det blir en förflyttning till lägenheten på hovstallet i Stockholm för Madeleine och familjen.

LÄS MER: Victorias sorg för vännen – känsliga ögonblicket i tv

LÄS MER: Johan T Lindwall om Victoriadagen: "En fantastisk dag – men den kantades även av sorg"

LÄS MER: Här är de bästa bilderna från Victoriadagen 2021!