Splittringen inom familjen Westling – visar upp allt

prins daniel

TT
Prins Daniels släkt är ett föredöme – men en person sticker ut.
Slå på ljud

Att Ewa och Olle Westling har en son som är prins av Sverige och att deras barnbarn en vacker dag ska bli drottning har inte påverkat dem ett dugg. De bor kvar i samma röda kedjehus i Ockelbo och syns egentligen bara i officiella kungliga sammanhang när det är stora familjehögtider.

Äevn invånarna i Ockelbo är starkt lojala mot kronprinsessparet, och det är ingen som stör dem när de är hemma i prins Daniels gamla födelseort för att hälsa på svärföräldrarna eller umgås med hans barndomsvänner.

– Man gör inte så stort väsen om man skulle råka möta Victoria och Daniel på torget. Man beter sig som att de är vilka vanliga människor som helst, sa Yngve Gunnarsson från Ockelbo hembygdsförening häromveckan till Svensk Dam.

Prins Daniels syster håller låg profil

Lika låg profil håller prins Daniels syster Anna Westling. Alla som följer våra kungligheter har sett Anna Westling skymta förbi. Men hon gör sällan mer än just detta: skymtar i bakgrunden.

Hon har varit gäst på de kungliga bröllopen och dopen, firade jul med kronprinsessan Victoria och brodern Daniel i årsskiftet, har gått på hockey med prinsessan Estelle – men i övrigt håller hon en väldigt låg profil.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Men mitt i det här finns en person som sticker ut. Annas dotter Hedvig Blom, prinsessan Estelle och prins Oscars älskade kusin, har valt att dela med sig av väldigt mycket av sitt liv på Instagram, där hon är på god väg att uppnå ett slags influencerstatus med sina drygt 6300 följare.

Där delar hon med sig av det som händer i sitt liv, bland annat förlovningen med hockeyspelande pojkvännen Victor Söderström. Helt annorlunda inställning än vad resten av släkten har alltså!

LÄS MER: Victoria och Daniel om sitt privata liv i Ockelbo

LÄS MER: Anna Westlings beslut – därför säger hon nej

LÄS MER: Kärlekslycka för kungafamiljen – blir ett nytt bröllop