Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stela stämningen mellan Charlene och Alberts ex-flickvän på galan – möts efter allt bråk!

04 aug, 2023, 12:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Charlene och Albert
Det har varit flertalet skandaler inom Monacos kungahus. Foto: TT

Alberts ex-flickvän verkar inte gilla Charlene.

Annons

2011 gifte sig furst Albert av Monaco med sin Charlene men under de senaste åren har deras äktenskap verkat lite knackligt och skilsmässoryktena har florerat runt om i världen.

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

De kungliga skandalerna

I mars dök Charlene upp i Milano utan någon vigselring på fingret, vilket kastade bensin på den ryktesbrasa som redan var i full gång, och många undrade om detta var slutet på äktenskapet.

Men Albert har själv haft sina skandaler genom åren. Han har bland annat två barn utom äktenskap vilket det har skrivits om vilt i media. Och under deras senaste framträdande på Röda Korsets Gala i Monaco riktades uppmärksamhet mot paret ännu en gång.

På galejet dök nämligen Albert ex-flickvän upp, och hon har inte haft mycket lovord att säga om Charlene. Det var Nicole Coste som är mor till Alberts äldsta barn Alexandre Grimaldi-Coste.

Annons

Ex-flickvännens ord om Charlene

Nicole har inte haft mycket snällt att säga om Charlene och i en intervju med franska Paris Match hade hon ett och annat att säga om Alberts nya kärlek. Detta pågrund av att hon upplevt att Charlene behandlar hennes son illa. Då hon menar att Charlene flyttat hennes sons rum till personalflygen.

– Som mamma hittar jag inte ord för att beskriva sådana här handlingar, sa hon till tidningen.

Albert blev rasande när han fick höra om ex-flickvännens uttalanden och gav svar på tal.

– Det var olämpligt och jag blev rasande när jag fick reda på det, sa han då.

Men det var inte första gången Nicola uttalade sig om Charlene. 2021 lades furstinnan in på sjukhusset på grund av utmattning och Nicole uttryckte sina känslor kring detta, det var inte särkilt mycket sympati.

– Jag bryr mig inte om vad som händer med henne nu. Folket i Monaco gillar mig bättre än Charlene. De gillar mig och respekterar mig, sa hon till Daily Mail då.

Annons

Ännu har det inte kommit någon information om paret och ex-flickvännen pratade under galan, men troligtvis ignorerade dem varandra på grund av gammal groll.

Annons