Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Stjärnans inbjudan till prinsessbröllopet rivs upp – får inte komma

30 jun, 2024, 08:00 
Kronprinsessan Mette-Marit och prinsessan Märtha Louise
TT
Prinsessan Märtha Louise har valt att ta tillbaka en inbjudan till sitt bröllop.
Annons

Det vankas kungligt bröllop den 31 augusti! Då ska prinsessan Märtha Louise äntligen få sin Shaman Durek, på Hotell Union i Geiranger, 55 mil nordväst om Oslo.

Det blir en kontroversiell tillställning – inte minst på grund av brudgummen. Durek är som bekant en omskriven figur i Norge. Hans skandaler har avlöst varandra och har bland annat rymt märkliga utspel om cancersjuka barn och explicita bekännelser av sexuell natur.

Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman DurekBrand logo
Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman Durek

Märtha Louise tar bort gäst från bröllopet

Märtha Louise och Durek verkar oförmögna att hålla sig borta från löpsedlarna. Nu har den kände norske rapparen Adrian Sellevoll gått ut med att hans inbjudan till bröllopet har blivit indragen.

Annons
Adrian Sellevoll
Stackars Adrian – han såg säkert fram emot det!Terje Pedersen

– Jag var inbjuden men så togs jag bort från listan. De behövde mer plats till andra kungligheter, säger Adrian till norska Se og hör.

Adrian säger dock att han inte är alltför besviken.

– Jag har releasefest på mitt debutalbum den helgen, så det passar egentligen bra, säger Adrian.

Märtha Louise stoppar också svärmodern

Även Dureks 79-åriga mamma Veruschka Urquhart, Märtha Louises svärmor, har fått veta att hon inte är välkommen på bröllopet. I hennes fall rör det sig dock inte om platsbrist, utan på att hennes relationen med sonen krackelerat fullständigt.

Annons

Men oavsett gästlistan ser vi alla fram emot bröllopet. Speciellt eftersom de blivande makarna själva varit öppna med att de tänker ta ut svängarna – rejält.

– Det blir väldigt otraditionellt för ett norskt bröllop, tror jag. Det kommer förmodligen att bli några överraskningar för folk. Just för att vi har valt att göra det som vi vill ha det. Han är amerikan och jag är norsk, har Märtha Louise sagt i en podcast.

Annons