Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora frågetecknet kring prins Nicolas, 7 – snart vet vi

19 mar, 2023, 19:00 

En förändring väntar för lillprinsen – snart vet vi hur Madeleine har tänkt!

Annons

Prins Nicolas är prinsessan Madeleine och Chris O'Neills mellanbarn och enda son, som förgyllt familjens liv sedan 2015.

Nu börjar liten bli stor, och lagom till det väntar en stor förändring.

Kungen & Silvia på kärlekssemester • Daniel bryter tystnaden • Efter bråket: Flyttar till USA – 3 kungliga snackisar från vecka 11Brand logo
Kungen & Silvia på kärlekssemester • Daniel bryter tystnaden • Efter bråket: Flyttar till USA – 3 kungliga snackisar från vecka 11

Madeleines stora chock med sonen prins Nicolas

Nu är det omöjligt att tänka sig prinsessfamiljen utan charmtrollet Nicolas. Men faktum är att han kom lite som en chock – Madeleine själv visste inte alls att han var påväg!

– Jag var r­edan inne i tredje månaden, jag visste ingenting. Vi skulle flytta från New York och jag var så trött, men jag tänkte att det är säkert för att jag håller på och packar och det var så mycket med flytten. Men då var jag ju gravid. Jag tror jag var i trettonde veckan när jag fick reda på det, har Madeleine sagt till mama.

Annons

Nicolas föddes ju tätt inpå deras förstfödda, Leonore. Bara året därpå, vilket gör dem till pseudotvillingar. Men särskilt lika personligheter verkar de inte ha enligt Madeleine.

I samma intervju beskriver hon Nicolas som mer lugn och känslig, medan Leonore är ett spralligt busfrö!

Frågetecknet kring prins Nicolas

Av naturliga skäl ser vi inte Madeleines tre barn särskilt ofta. Avståndet, och att de inte har några kungliga titlar är två tydliga förklaringar.

Men nu kommer det ju rådas bot på åtminstone en av dem, Madeleine och familjen bosätter sig efter sommaren på Hovstallet i Stockholm! Och då uppstår ju naturligtvis frågan: kommer vi få se barnen mer?

De har ju fortsatt inga titlar och därmed inga kungliga plikter, men prins Nicolas gjorde faktiskt kunglig debut i fjol när han besökte sitt hertigdöme Ångermanland. Där visade han sig vara en riktig naturbegåvning!

Så kanske får vi se honom vid Madeleines sida igen – vem vet?

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine och prins Nicolas på besök i Ångermanland
Ett kungligt proffs!

Foto: TT

Annons