Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenska Sofie Louise blev prinsessa i Malaysia – skickar ut hemligt budskap i ny bild

26 feb, 2024, 10:00 
Svenska Malaysia-prinsessan Sofie Louise nya bild avslöjar.
Annons

Det var när svenska Sofie Louise Johansson jobbade i au pair i London som hon öppnade dörren till ett helt nytt kungligt liv. Där korsades hennes vägar med den Malaysiska kronprinsen Tengku Muhammad Faiz Petra, och det sa "klick"!

Idag lever hon i Malaysia med maken och sonen Johan. Nu delar hon en bild på sonen som har ett lite hemligt budskap till alla hennes svenska följare!

Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Prinsessan Sofie Louise nya liv i Malaysia – lämnade Sverige

Malaysia ligger en bra bit från Linköping, där Sofie Louise växte upp. I skolan studerade hon barn- och fritidsprogrammet, och det föll sig därför naturligt att testa vingarna som au pair i Storbritannien.

Annons

Men mycket mer än så vet vi inte om Sofie Louise, som hållit låg profil. Några av hennes vänner har uttalat sig i pressen, och en gammal klasskompis från Sverige sa till Expressen att Sofie Louise ”var som vilken annan människa som helst”. Hon ska inte heller vara överraskad över det faktum att det var just Sofie Louise som fick en prins på fall!

Prinsessan Sofie Louise med sin make, kronprinsen
Det lyckliga paret!Foto: Instagram

Prinsessan Sofie Louise fick säga hejdå till sitt gamla liv, när hon 2019 sa "ja" till sin kronprins, och blev en del av kungafamiljen. Hon ser dock till att värna om sitt svenska arv och uppmärksammar gärna den svenska nationaldagen från Malaysia, och besöker hemlandet då och då. Sofie Louise brukar också lära sina internationella följare om svenska fenomen som kanelbullens dag och toast skagen.

Annons
Prinsessan Sofie Louise i svensk folkdräkt
Svenska Sofie Louise i folkdräkt!Foto: Instagram

Prinsessan Sofie Louise dolda budskap i nya bilden

I somras fick kronprinsen och Sofie Louise sitt första barn, som fick det svenska namnet Johan. Och det är tydligt att hon introducerar honom till svensk kultur, redan vid tidig ålder!

På Instagram publicerade hon i dagarna en bild på sonen Johan, med två hemliga budskap. Ja, alla Sofie Louise icke-svenska följare såg förmodligen ut som frågetecken. I handen hade han nämligen en Bamse-nalle, och musiken som spelades i bakgrunden var Bamses signaturmelodi. Hur gulligt som helst!

Prinsessan Sofie Louise son Johan
Foto: Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons