Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tårfyllda vittnesmålet från Haga slott – Victoria och Daniel såg allt

20 apr, 2024, 19:00 
En känslosam bild från Haga slott väcker reaktioner. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel såg allt.
Annons

Tidigare i veckan avslöjade skaparna bakom Sveriges just nu mest omtalade film, Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, att de bjudits in till Haga slott.

Men huvudpersonen var varken de två mediamännen eller kronprinsessparet, utan Filips pappa Lars Hammar, som är aktuell i filmen Den sista resan.

Nu väcker bilderna från mötet på Haga reaktioner.

Uppgifter: Victoria till Eurovision • Abdikerar – men vägrar säga när • Sofias stilsäkra statementlook – 3 kungliga snackisar från vecka 16!Brand logo
Uppgifter: Victoria till Eurovision • Abdikerar – men vägrar säga när • Sofias stilsäkra statementlook – 3 kungliga snackisar från vecka 16!

Känslosamma händelsen inför Victoria och Daniel

Den sista resan handlar som sagt om Filips åldrande pappa Lars, som på senare tid "suttit fast" i sin skinnfåtölj i Köping. Filip vill väcka hans livsgnista till liv igen, och tar med honom på en sista resa till Lars älskade Frankrike.

Annons

Filmen har slagit publikrekord på bio, och hyllats av kritiker såväl som biobesökare. Det har till och med nått Victoria och Daniel, som ville se filmen själva.

– Jag tror det var Fredrik som hade kontakt med hennes man, prins Daniel. Då frågade han om de ville se filmen. "Ja!", sa dem. Så då gick vi först på bio, med dem, berättade Filip i Efter fem.

– Det var bara pappa, mamma, jag, Fredrik och respektive och dem. Och Säpo-vakterna, som satt och storgrät. Så vi såg hela filmen med dem. Livet tar en till märkliga platser. Efteråt åkte vi ut till slottet och käkade middag.

Bilderna från Haga slott väcker starka känslor

Det här oväntade supermötet på Haga har blivit en riktig snackis de senaste dagarna – och det har till och med skapat rubriker utomlands, till exempel i tyska Bunte.

Annons

Filip Hammar delade också bilder från Haga, när Victoria och Daniel poserar ihop hans mamma och pappa.

Och dessa tårfyllda bilder berör minst sagt följarna:

"Men WOW! Nu började tårarna rinna igen!! Många tårar för denna fina film ♥️♥️♥️"

"Så fint! Vilken grej du väcker upp din pappa till så här på slutet! ❤️"

"Wow 😭😭❤️❤️"

Ja, det är svårt att inte bli berörd!

Foto: TT

Annons