Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tennisstjärnans dolda relation med prinsessan – hemliga mötena

11 jul, 2023, 12:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Isabella och Holger
Isabella är en riktig tennisälskare. Foto: TT

Prinsessan Isabella har träffat tennisstjärnan flera gånger.

Annons

Kungligheterna syns ofta på fina galor eller andra kungliga sammanhang. Kanske ska de inviga något eller dela ut ett pris? Ja, vad det än är så jobbar de otroligt mycket under åren.

Kung Haralds egna ord om olyckan: ”Jag visade min...”Brand logo
Kung Haralds egna ord om olyckan: ”Jag visade min...”

Kungligheterna håller igång

De måste hålla igång hela tiden därför är det viktigt med träning så att man orkar. Exempelvis så träffades Victoria och Daniel genom träning, då Daniel var Victorias personliga tränare. Sedan dess ser man dem ofta träna ihop genom olika fysiska träningsformer. Som exempelvis skidåkning eller joggning.

Våra grannländers kungahus ser också till att hålla uppe flåset. Den danska kungafamiljen syns ofta träna. Senast vi såg dem var på Royal Run som arrangeras varje år i Köpenhamn. Då var hela familjen med och sprang olika rundor i loppet. Och de verkade ha riktigt kul.

Annons

Prinsessan och tennisstjärnans relation

Den danska kronprinsen Fredrik gilla även exempelvis tennis väldigt mycket, ett intresse som har gått vidare ner i generationerna. Hans dotter prinsessan Isabella är nämligen också intresserad av sporten. Både spela och kolla.

Under gårdagen var den danska kronprinsen och spelade lite tennis när han träffade på en riktigt tennistalang. Nämligen världsstjärnan Holger Rune men det är inte första gången kronprinsen som tennisspelaren stöter på varandra.

Kronprins Fredriks dotter prinsessan Isabella har tidigare spelat i den danska tennisklubben HIK, vilket även Holger Rune har gjort. Tydligen har de stött på varandra väldigt mycket under åren och verkar ha en fin relation. Holgers mor berättade även om prinsessan för danska Ekstra Bladet.

– Hans dotter spelade trots allt i HIK. Så tennisrelationen är inte helt ny. Hon var flitig i klubben, men nu går hon i gymnasiet. Smart flicka. Hon spelar bra, sa Aneke Rune till Ekstra Bladet.

Holger har alltså en bra relation till prinsessan och även till kronprinsen som har har hälsat på flertalet gånger.

Tennisproffset är just nu rankad som 6:e bästa tennisspelaren i världen och högst rankad i Danmark.

Annons