Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

TV4-programledaren inkallad till Haga slott för möte med Victoria

04 maj, 2023, 11:00 

TV4-profilen berättar om mötet.

Annons

Våra kungligheter har minst sagt mycket att stå i, och de träffar oerhört mycket folk. Nu är det en välkänd TV4-profil som avslöjar att hon kallats in till Haga slott för ett möte med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Här är hennes ord om Victoria bakom kulisserna – och nya bilder inifrån Haga.

Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!Brand logo
Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!

Sportstjärnans koppling till kronprinsessan Victoria

Det är Jessica Almenäs som delar detaljer från den spännande träffen på ståtliga Haga slott. Anledningen bakom allt är Generation pep, den ideella organisation kronprinsessparet har startat för att främja rörelseglädje bland barn och unga.

Generation pep ligger både prins Daniel och kronprinsessan Victoria varmt om hjärtat, och de ser till att vara mycket involverade trots att det vid det här laget finns ett stort team som hjälper till. Bland annat är den före detta friidrottaren Carolina Klüft sedan 2019 verksamhetschef.

Annons

Organisationen jobbar mycket och brett för att nå sina mål. Det brukar till exempel anordnas så kallade "pep-dagar" runt om i landet, och när den kommer till Hagaparken är givetvis hela kronprinsessfamiljen där. Där får man bland annat prova på aktiviter och ge sitt allt i prins Daniels lopp!

Kronprinsessan Victoria pussar prinsessan Estelle på kinden
Mamma Victoria är stolt över Estelle som sprungit prins Daniels lopp!

Jessica Almenäs ord om träffen med kronprinsessan Victoria

Nu var det dags för Victoria och Daniel att anordna en härlig vårlunch på Haga slott, och på gästlistan stod Generation pep och deras samarbetspartners. Och lilla Rio – såklart!

Jessica Almenäs är ambassadör för Generation pep och var givetvis på plats, med träningsprofilen Mårten Nylen och parahockeyspelaren Per Kasperi som sällskap.

Dessutom fick hon extra fint bordssällskap, kronprinsessan själv! Jessica har bara lovord att säga om sin bordsdam:

"Hade turen att få sitta vid Kronprinsessans bord och hon är verkligen rolig, varm och klok"

Dessutom delar hon gruppbilder på alla som var där, tagna inifrån Haga slott. Där ser vi att simmaren Sarah Sjöström även var inbjuden! Vilket fint gäng – och visst kan man tänka sig att det fullständigt spirade av intressanta möten och samtal.

Foto: TT

Annons