Unika detaljen hos Victoria – bilderna avslöjar

kronprinsessan victoria

När det kommer till inredning av de kungliga slotten är det ofta traditionen som styr, men ibland letar sig en ny rolig detalj in!

I tisdags hade Victoria ett digitalt tal för att inleda Stockholms modevecka, och hon gjorde det iförd stilig blus med lekfull utsläppt frisyr. Hon stod i ett av de många rummen på Haga slott, och kanske var det därför som hon kände sig lite extra avslappnad och kunde bjuda på sig själv så som hon gjorde.

I bakgrunden syns rummet på Haga, och vi kunde inte låta bli att notera ett par intressanta detaljer. Den som är uppmärksam kanske känner igen något från andra möten som kronprinsessan haft den sista tiden, men på kungliga slottet istället för på Haga. Det är nämligen samma rostfärgade nyans på gardinerna, en fin färgklick som står lite i kontrast till de i övrigt ganska sobra färgerna vi är vana att se i slottets inredning.

Matchande gardiner på Haga slott och kungliga slottet i Stockholm.

En personlig touch på den kungliga inredningen

Men de var inte den enda brödsmulan som inredningen på Haga bjöd på. Tittar man noga går det dessutom att se ännu en unik inredningsdetalj, nämligen att kronprinsessparets monogram pryder vad som skulle kunna vara ett elementskydd under fönstret på i bild.

Kronprinsessparets kungliga monogram.

LÄS MER: Victorias nya lyxköp till hemmet – så mycket kostade det

Visst är det en fin dekoration som verkligen höjer känslan av kunglig flärd i rummet?

Foto: TT/Instagram/kungahuset.se