Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uppgifter: Prinsessan Märtha Louise separerad från Shaman Durek – igen

27 jan, 2021, 06:00 
Shaman Durek Verrett Prinsessan Märtha Louise
Efter återföreningen med prinsessan Märtha Louise i höstas – var är Shaman Durek nu? Ryktet säger att han lämnat Norge och är tillbaka i USA.
Annons
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssagaBrand logo
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga

Det var i samband med prinsessan Märtha Louises 49-årsdag i september som hennes kärlek Shaman Durek plötsligt dök upp i Oslo. En efterlängtad återförening efter att pandemin tvingat dem till sex månader på skilda håll.

– Den bästa överraskningen någonsin, jublade Märtha Louise, och Durek Verrett var eld och lågor över att vara på plats i Norge. Man kunde få intrycket att han kommit för att stanna.

– Jag älskar min familj! Maud, Leah, Emma och vår hund Xavanna, och alla våra vänner, men framför allt min nya familj, skrev han i sitt långa inlägg på Instagram – och det var en kärlek som även inbegrep Norge:

Shaman Durek Verrett Prinsessan Märtha Louise
Prinsessan Märtha Louise med sin Durek, som stortrivdes.

– Jag älskar att vara här här eftersom jag har norskt ursprung, och jag älskar människorna och den norska naturen. Så här bra har jag inte mått på mycket länge. Tack Gud!

Annons

Då fick vi också se Shaman Durek i hårdträning på den lokala ridskolan, eftersom väldigt mycket kretsar kring hästar i prinsessan Märtha Louises familj. Så tänker han sig en framtid i kungariket Norge? Och var är han nu?

– Mycket tyder på att Durek just nu befinner sig i USA, säger norska hovexperten Anders Johan Stavseng, redaktör vid Se og Hør i Oslo till Svensk Dam.

– Han var i Norge i tre månader i höstas. Efter en snabbvisit utomlands kom han tillbaka på ett nytt tre månadersvisum och firade sedan jul med kungafamiljen i Norge innan han återvände till USA igen.

Men detta är i så fall en separation som riskerar att bli lång för prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett även denna gång, eftersom pandemin har tvingat hela Osloområdet att stänga ner.

Prinsessan Märtha Louise Shaman Durek Verrett Schamanen
Prinsessan och schamanen. I februari kan de fira två år som par.

Shaman Durek om förhållandet med prinsessan Märtha Louise

– Att få vara tillsammans med denna kloka kvinna som accepterar alla mina sidor gör det möjligt för mig att få vara just mig själv. Hon ser mig som jag ser henne: Med fullständig acceptans.

Så träffades kung Harald och drottning Sonja!Brand logo
Så träffades kung Harald och drottning Sonja!

Foto: TT, Instagram.

Annons