Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uppgifterna om Chris skapar skriverier utomlands – hemliga mötet avslöjat

27 sep, 2023, 12:00 

Nu skrivs det om Chris i utlandet.

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill är tillbaka bland palmer och solsken i Florida. Efter några hektiska dagar i Sverige, är de tillbaka i vardagslunken.

Men ännu sprids uppgifter om parets blixtvisit till Sverige i och med kungens stora tronjubileum i utländsk press.

7 saker du inte visste om Chris O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Chris O'Neill

Hemliga mötet på Hovstallet – Chris O'Neill inblandad

Det blev en kort men intensiv vistelse i Stockholm för Madeleine och Chris. Firandet för kungen gick i mål på lördag kväll, och redan på söndagen satt de på ett plan hem.

Annons

Men det blev en efterlängtad återförening med familjen, den korta tiden till trots. Dessutom kunde Svensk Dam avslöja att det skedde ett topphemligt möte på Hovstallet, dit Madeleine och Chris ska flytta och bor medan de är hemma.

På parkeringen stod nämligen kungens blåa BMW, i många timmar. Ett klart tecken på att det fanns mycket att samtala om, mellan Madeleine, Chris och kungen.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine
Madeleine och Chris under Sverige-besöket.

Uppgifterna om Chris O'Neill sprids i utlandet

För visst finns det en hel del att avhandla, som bland annat rör Chris O’Neills framtid. 2024 planerar ju hela Florida-familjen att flytta hem till Stockholm, vilket innebär en stor omställning – inte minst för Chris.

Hur mycket kommer han synas i offentligheten? Och hur blir det med jobbet? Ja, samtalet tros ha gått varma inne på Hovstallet.

Nu har detta hemliga möte också skapat rubriker i utlandet. Bland annat i Norge och Tyskland, där stora kvällstidningar väljer att skriva om mötet på Hovstallet. Ja, det är tydligt att den anonyme Chris O’Neill fascinerar, långt utanför landsgränserna.

Foto: Backgrid

Annons