Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vändningen för Estelle och Ewa Westling – efter två år

14 apr, 2022, 14:00 

Efter över två år har det vänt för Estelle och prins Daniels mamma.

Annons
Ewa och Olle Westlings debut i offentligheten!Brand logo
Ewa och Olle Westlings debut i offentligheten!

Prins Daniel växte upp i Ockelbo tillsammans med Ewa och Olle Westling. Föräldrarna har inte bytt villan mot ett slott, utan bor kvar där och lever ett helt vanligt liv – förutom att sonen är prins!

Förmodligen längtade Ewa och Olle precis som många andra föräldrar efter barnbarn, det kallas ju trots allt för livets efterrätt. Tänk vilken lycka att Victoria och Daniel gett dem både en liten prins och prinsessa!

Beskedet – första gången på två år

Men det har varit två väldigt annorlunda år för hela världen, och det har även drabbat våra kungligheter. Pandemin har satt stopp för flera kungliga uppdrag och resor, och allt som innebär samlingar av det större slaget.

Det var först förra veckan som kungen och drottningen kunde bjuda in till en festmiddag på slottet, för första gången på två och ett halvt år!

Pandemin har också inneburit att alla slags firanden har behövt ske i små kretsar, och kungafamiljen har firat sina högtider på varsitt håll, för att inte bidra till smittspridningen eller riskera att bli sjuk.

Annons

Men i år ljusnar det! Restriktionerna är släppta, och den här påsken kan vi samlas hela släkten, som förut. Det betyder också att det är fritt fram att umgås över generationerna, och äntligen kan Estelle och Oscar få krama om sin farmor igen!

Orden om uppväxten

Estelle och Oscar farföräldrar är inte kungliga, och lever ett betydligt annorlunda liv om man jämför med mormor och morfar. Prins Daniel som växt upp med Ewa och Olle på Smältvägen i Ockelbo, har därmed och haft en väldigt annorlunda uppväxt än sin fru Victoria, som levt hela sitt liv i strålkastarljuset.

Estelle och Oscars mor-och farföräldrar!

Men Daniel har gjort det tydligt. Han vill att sina barn ska växa upp så normalt det bara går.

– De ska veta hur tunnelbanan fungerar, hur det är att åka buss, och hur det är att stå i kö. Och hur det känns med passionen inom idrottsrörelsen när det är match och Black Army sjunger för full hals. Det är något som jag inte vill att mina barn ska gå miste om, har han sagt till Dagens Nyheter.

Foto: TT

Annons