Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Det här gör Sofia och Carl Philip på semestern

09 jan, 2019, 17:46 
Annie-Li Eriksson
Prinsessans Sofias kungliga kalender gapar tom. Nu kan Svensk Damtidning avslöja varför! Hon och prins Carl Philip är nämligen på semester.
Annons

Senaste gången vi såg prinsessan Sofia var under drottning Silvias 75-årsfirande på Oscarsteatern i december. Då dök prinsessan upp i en julrödklänning och hade fantastiskt snyggt stylat hår. Sedan dess har både Sofias och Carl Philips kungliga kalendrar gapat tomma. Nu kan vi äntligen berätta varför!

Paret befinner sig nämligen på andra sidan Atlanten där prinsessan Madeleine och Chris bor. Prinsessfamiljen lämnade Sverige i början på januari, och det verkar som om de hade sällskap av Carl Philip, Sofia och kungaparet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Prinsessan Madeleine har precis lämnat Sverige och är påväg till sitt hem i Florida, berättade hovets informationschef Margareta Thorgren då.

Det här är alltså första gången som Carl Philip och Sofia besöker prinsessfamiljen sedan de flyttade i augusti förra året.

Sofia och Madeleine har verkligen kommit varandra nära de senaste åren. Nu kan de tillsammans med sina makar och barn avnjuta av trevlig middagar ihop, gå på stan och få en rundtur i familjens nya kvarter. Under prinsparets vistelse har Carl Philip och Sofia setts shoppa i Miami. Paret strosade runt och hade en mysig dag på stan. Prinsessan var härligt sommarklädd i en vit klänning med matchande Converse. Hennes kolsvarta hår var utsläppt och på ena axeln bar hon en handväska.

Och hon ställde glatt upp på bild när några svenska turister kände igen henne på stan.

Även kungaparet är på plats i Miami med prinsfamiljen, vilket vi sett dem alla tillsammans på olika bilder. Det är alltså en riktig familjesemester som pågår på andra sidan Atlanten! För större delen av familjen är det deras första besök hemma hos prinsessan Madeleine och Chris O’Neill, men för Silvia är det andra gången. Drottningen var där tidigare i höstas när Madeleines tre små småttingar insjuknade i influensan samtidigt som prinsessan skulle vara ensam värdinna för Childhoods Thank you-gala i New York.

Läs mer:

Foto: TT och Privat

Annons