Vi avslöjar! Detta gör Victoria och Daniel under sportlovet

26 feb, 2019, 10:00 
https://image.svenskdam.se/bild-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471672&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Margareta
Den fyra personer stora kronprinsessfamiljen har tagit sig till ett semesterparadis fyllt av svenskar!
Annons

Åh vad härligt de verkar ha det, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar!

Alptopparna i Italien har just nu kungliga skidskär på besök. I detta nu carvar kronprinsessan Victoria ner för pisterna, följd maken och de båda barnen. Och vilken start på semesterveckan de fått! Solen strålade som en välpolerad spira under gårdagen!

Skidresa i Italien

Familjen befinner sig i Gressoney La Trinité som tillsammans med tillsammans med skidorten Champoluc skapar skidsystemet Monterosa Ski i Italien. Och Gressoney är allt annat än ett val som familjen gjort för att hålla sig anonyma. Skidsystemet kryllar av svenskar, speciellt så här under Stockholms sportlovsvecka.

Ögonvittnen berättar att prins Daniel talat med svenskar i backen och barn i liftkön. Victoria, Daniel och ett av barnen sågs under måndagen även på en av restaurangerna i backen med en härlig uteservering, med perfekt läge för att kunna lapa lite sol. Kanske var det Oscar som fick stanna i stugan eller med en privat skidlärare medan övriga familjen fick chansen att känna pudersprutet mot sina googles.

Sist vi såg kronprinsessan Victoria och prins Daniel i skidbacken var i Åre och på kronprinsessan Mette-Marits instagram!
Sist vi såg kronprinsessan Victoria och prins Daniel i skidbacken var i Åre och på kronprinsessan Mette-Marits instagram!

Sågs i Hagaparken innan resan

Starten av 2019 har varit en hektisk tid för familjen. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har jobbat på, prinsen har ju till och med hunnit besöka Indien, medan kronprinsessan har startat året hårt med mängder av uppdrag, mestadels i Stockholmsområdet. Och i lördags fyllde deras förstfödda ögonsten sju år. Men de befann sig inte i skidbackarna redan då. Estelle firades hemma på Haga av familjen, ögonvittnen såg familjen på promenad i Hagaparken under lördagen. Alla mörkt klädda och med prins Oscar i vagnen.

Annons

Troligtvis lyfte flygplanet under söndagen, för att under måndagen ta sig ut i backen och möta mängder av glada, svenska skidälskare.

Victoria och Daniel på skidsemester i Storlien innan både bröllop och barn!
Victoria och Daniel på skidsemester i Storlien innan både bröllop och barn!

Älskar skidsemester!

Att åka på skidsemester under sportlovet har blivit en tradition för Victoria och Daniel, även innan Estelle gick i skolan och hade sportlov. Under 2018 åkte de till  alporten Zermatt. Och just skidåkning verkar vara ett stort intresse. Under nyårsledigheten åkte familjen till Trysil i Norge, där vi fick se prins Oscar för första gången på ett par skidor. Och nu senast under VM i Åre syntes både barnen och de kungliga föräldrarna i backen mellan de officiella uppdragen. De har även semestrat i mindre svenska skidorter som Lindvallen och Storlien.

Annons

Se filmen där kronprinsessfamiljen åker skidor här!

Foto TT

Läs mer

Annons