Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria lurar alla – här dyker hon plötsligt upp!

23 aug, 2023, 18:00 
Felicia Plåt
Victoria
Victoria överraskade alla! Foto: TT

Kronprinsessan tog sig en liten shoppingtur!

Annons

Under sommaren har kronprinsessan Victoria njutit av lite ledighet. Hela kungafamiljen har spenderat lite härlig kvalitetstid tillsammans i deras sommarhus, Solliden på Öland.

Victoria på oväntat uppdrag – dyker plötsligt upp i butikenBrand logo
Victoria på oväntat uppdrag – dyker plötsligt upp i butiken

Nu är semestern slut

Victoria har även firat sin födelsedag, Victoriadagen, som varje år firas med flera dagars aktiviteter på Öland. Men nu har sommarmånaderna börjat gå mot sitt slut och plikten kallar för kungligheterna.

Om man ser till den kungliga kalendern så är det ett fullspäckat schema för Victoria under de kommande dagarna. Idag, 23 augusti, närvarade hon vid Stockholm Water Prize Seminar tillsammans med sin far kungen. Under gårdagen var hon även på plats för utdelningen av Junior Water Prize.

Annons

Många tänker att det är en dans på rosor att vara kunglighet. Att få bo i ett slott, bära vackra kläder, åka fina bilar, men det är inte lika lätt som man tror. De är alltid påpassade och har inte särkilt mycket fritid då de måste följa den kungliga kalendern till punkt och pricka. Därför blir man lite paff när kungligheterna går utanför deras officiella schema. Vilket Victoria gjorde under dagen.

Victoria lurade alla – dök plötsligt upp på Stadsmissionen

Efter Victorias närvaro vid Stockholm Water Prize Seminar hade hon en ledig eftermiddag, enligt det kungliga schemat. Därför tänkte nog många att kronprinsessan skulle åka hem, men där lurade hon oss alla!

Istället för att slappa hemma valde Victoria att ta en shoppingrunda och tog sig ett litet stopp vid Stadsmissionen i Hallunda, vilket fångades på bild!

Victoria
Victoria pratar med en av de yngre kunderna.

Där tog hon sig tid att prata med både butikschefen Åsa Paborn och alla de lite chockade shoppingsugna kunderna. Kronprinsessan fick även testa på jobbet och stod bakom matdisken och delade ut smör till kunderna.

Annons
Victoria
Här delade Victoria ut smör.

Det verkade bli en riktigt lyckad shoppingtur både för kronprinsessan och kunderna på Stadsmissionen, det är inte varje dag man ska shoppa och handlar av självaste kronprinsessan!

Annons